А ти мор од кај знаеш дека не сме сестри? :geek: Спојлер Не сме бе се зезам Поздрав и до тебе и до сите што ме поздравиле,немам време да набројувам,ме умре хемијава
Поздрав до девојчево над мене. Поздрав до Gordana10,Anouk,Someonespecial,hermosa,vinozito1,ariela09, Ketrin.Moon,Abeja,ozbilana zena,Serafima ја нема нешто,и Вито Мавнете по еден јас честам,за добри сништа. Морав да се реадактирам,како можев да ја заборвам Anonymous996,позз и до тебе ќе ми простиш ли ако те честам дупла доза?
ричи Aаааа грен ејес антонинаааа аноук мис ричи горде хермоса дог ловер кетрин мон јуле ск Mаца слис Yipman2
Специјален поздрав до Tessie.... најдобриот психолог и советник на форумов П.С Поздрав и до сите феминки
Специјален поздрав до Дузи. Те сонував како работиш во една продавница, влегов набрзина, кризирав за благо, како кај дилер , ти барав нешто чоколадно и многу убаво, а немав многу пари во мене... на крај земав нешто како наполитанки а душа ми плачеше во сон за нешто чоколадно, кремасто, пуфкасто како оние глувчињана од Жито Лукс на времето што беа Епа на ти сеа наполитанки, можеше на вересија бар да ми дадеш ма!
Кога бев мала, на секое шетање во Скопје јадев глувчиња, видиш телепатија. Ама нема вересија, јас тоа по западњачки принципи, норми и стандарди, ма колку такви како тебе имав летово, си знам како на крај да испаднам. Спојлер Еве ти една чоколадна крава, како мал поздрав и надокнада за наполитанките :geek: , и како надеж дека Жито Лукс ќе почне пак да ги прави глувчињата, можеби малку пораснатки како стаорчиња или евентуално кравички.
COollLady те има те има! marjan007 girl-miri Antoninaaa Irrepleceable Dog-lover-омилено мало Barca-Gril MaCa-Swiss-пријатен лет. Umbrella22 Jule.Sk Anonymous996-моја мечтателке.вечен сонувачу.хагс! mili4ka123 rici.aaaaa kala21-пак да те читам leighton23- Taylor97
Кога ќе ги видам постовите на Хипстер, Анабелка, Сенза и Сексибејбето86 во "Што последно си купивте": Ќе потбацам. * Примадона, Барби20, Редхет, Тејлор97 *
Поздрав бек за Gordana10 Ketrin.Moon да си се напимеда си се облажиме вредна сум нели срцки ве гушкам и ве бакнувам
Boleyn.7, nati44, Lella, I.love.your.lips, Tiki-lolipop - одамна не сум ги поздравила СП и до: tea4e Antoninaaa Gordana10 feminium hermosa Jule.Sk sweet-star AnaKarenina anabel-a LilBaby ludoto19 kravce
Поздрав за тие што ме поздравиле и барем за секунда помислиле на мене Vikica.cuci COollLady Someonespecial Divinebutterfly Umbrella22 Gordana10 Добредојде за Doozy Поздрав и за Anonymous996
Одамна немам чкртнато тука, па еве еден гоооооооолем, најголем поздрав до: Lunicka; Primadonna; BlueHeart; Dog-lover-ка-обожувачот на штурци, како другарка и` Someonespecial и Tea4e Спојлер Се изгуби штурке! simona.a-мојот најголем поддржувач за штурчето, како и Antoninaaa НАЈГОЛЕМ респекАт за вас. ; Jule.sk; rici.aaaaa; Ketrin.Moon- Универзумот знае зошто. И секако, несмеам да ги заборавам дедо Соер и баба Гордита.