СП со СЛИКА ОД МНОГУ УБАВА, ВКУСНА И УКРАСЕНА ТОРТА, ЗАЕДНО СО ШОЛЈА КАФЕ за Ариелка, Ариелка 09 спешалка Катеринка- месечинка Серафима Гордето 10 Анонимка Чадорче Линичка Антонина Ричи ааа Виножитка тетка озбилна Дузи Теси невестата Ангелот на архитектурата и за сите феминки
поздрав бек Espadrila SEKERLEMA-да ми дојдеш на кафе или сок у дукан Anonymous996 Ketrin.Moon Serafima tessie Imelda Gordana10 Trendafilka Mrs.Bass Ozbilna zena Vinozito1
СП до Maca-Swiss,дека си се враќа утре во Мк. До Sawyer оти ќе ја пречека со црвен тепих. Иии до DAngel
Најспецијален до SAWYER и VITOMIR, утре сакам П-Р-Е-Ч-Е-К, каков што ветивте- со црвен тепих, со букет ружи, и двајцата маскирани во Security Sofijanoka, DAngel, Jule.Sk Gordana10, Ketrin.Moon, girl-miri, Hipica, SEKERLEMA и сите други Спојлер Се гледаме во МК
Мимс-89. Вредна, девојка од милион долари. И пошто секогаш е смирена и културна. И за тебе мила моја, еве еден модерен камин да те топле цела зима. Спојлер AнаКаренина. Нашиот перфекционист кој зраче со топлина и харизма, и воедно поздрав до твојот татко и неговите средновековни кризи , пиши редовно кое му е новото хоби. Имењачке убава, за тебе и тато, и за кутрето секако, предлог за ново хоби. Спојлер Луничка. Госпожа, синоќа сум ве сонувала. Сме јаделе чоколадни колачиња кај вас дома, на гости сум била, и сум те убедувала да одиме заедно на антицелулитни масажи, да сме се разљепшале заедно. Сонот незнам од каде дојде, може и пошто ме трогна твојот последен пост со убавината, пошто Луничке верувај, ти си убава жена, тоа нема ништо да го смени, ни твојата висина, ни твојата тежина, ни твојата коса, ни очите, ни годините, убавината ја поседуваш, во тоа биди сигурна. Спојлер Сакам заедно во ист поздрав да ги ставам Трендафилка и Тедимендо , пошто и двете ги запознав лично, и сум крајно благодарна на фемина што ми даде можност и шанса да стекнам две нови пријателства, какви што со години негувам. Двете се прекрасни жени кои заслужуваат да ги грее сонце 24/7. А утре ни следува озборување рубрика, кафе и смеење на Литл Итали. И поздравот не би бил комлетен ако не ја поздравам Лудото и нејзината кучка, кои ги чекам на гости, да ги запознаам со новата црнка Луси. Лудо мое, на сегашниот список го додавам и топлиот зелен чај, пошто времето не ни е во прилог за шетање и седење во двор. А за сите вас, по еден пар вакви, да не ви настинат јајниците.
Чадорче Спојлер прва за да не ми се налути ќе ми треба за долгата дождлива есен ,Кетринка Мун,Ричи ааа,Дог ловер,Мимс 89,Луничка Спојлер за да ми прати производите J love ,Убавицата Hermosa, Колку да се грицка нешто
Ketrin.Moon, feminium, Irrepleceable, leighton23, Taylor97, mili4ka123, Dog-lover, Primadonna, cresa-jagoda, Sw3et.Ang3l, Barbie20, Moonstone.17, ariela09, Someonespecial, Petunia-Queen Послужете се девојки крофнички мњами
До сите ранобудници што ми прават друштво со утринското кафенце, меѓу кои сигурно е и мојата драга ричи. Поздрав и до Sweetheart87, girl-miri, ozbilnazena, julie77 и tea4e
НАААЈСПЕЦИЈАЛЕН поздрав до: Tessie, DigY, lunicka, Trendafilka, Anabel-a, Doozy, Ludoto19, Serafima, vinozito1, Teddybear i Kravce. Поздрав бек и до Barca-girl Секогаш кога ќе се вклучам на фемина, првин Ве барам Вас... уживам додека Ве читкам. Останете вакви засекогаш, ПРЕКРАСНИ СТЕ За секоја од вас по еден пар чевли... ама да ги чувате, не да ги јадете