Леле, колку добра идеја еј! Сигурно прво ќе го нацрта куќичето, а гарант ќе има и тераса и такви чуда, па ќе фати да го прави Вчера донесе нов аквариум за желчето, он го нацртал и го порачал да му го направат. Внатре дел за пливање, стаза за да се поткачи на терасата на суво... Цуркузи Поздрав бек имењачке и колешке, еве едно кафе за пред компјутер И еден огромен поздрав до teddybear чиј пост во СДК денес натенане си го исчитав од почеток до крај уз шпагетите за доручек И еве кревам два прста за да потврдам дека е многу убава и многу слатка и ретко добра душа! Еден quote за тебе: "I am aware that I am less than some people prefer me to be, but most people are unaware that I am so much more than what they see." И едно цветче Имајте убава, сончева сабота И ако немате обврски низ дома што не можат да се одложат - уживајте во денешното сонце
Vikica.cuci хаах ме изнасмеа ..и да не се мажиш пред време!!! да не пукнеш и завети кажа хахха еве една со тато ..кога ќе дојде време
Хаха фала ти на поздравов, инаку знам ептен е рано за мажење, то онака колку да видам како ќе изгледам Поздрав и до тебе
Сакам да ја поздравам SEKERLEMA со оваа песна http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JISvZDH3Gk муабетот за ората.
Snow-Queen, TSS, trudnicka, CrazyGirl, zalosna... се извинувам ако многу од кланот трудници на форумов сум заборавила.... Им посакувам да си имаат лесна бременост и лесно породување!
Nati.P Kaley Mrs.Cuper Tessie Someonespecial Rici.aaaaa Ви благодарам на честитките И вас само убавини да ве пратат Поздрав и до: Ketrin.Moon rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Gordana10 Yipman2 Leighton23 vinozito1 Umbrella22 Kala21 Vikica.cuci machhe Elenaa Little.Pinky sweet.cherry rich.girl998 LilBaby Butterfly Mona22 Maya3112 Agawa dream.queen cheetah.girl Antoninaa COolLady Taylor97 Anonymous 996 Mili4ka123 Marjan007
А од мене поздрав до Анабела, во чии постови во последно време некако чувствувам преоптовареност со некои неважни работи и личности, па кога ќе ја читам ја замислувам како налутената Buttercup од Powerpuff girls Се надевам дека не изгледаш толку лута додека куцаш на тастатура, ама во секој случај јас ќе ти залепам една насмевка... ... со препорака да им кликнеш ignore на сите нешта кои те нервираат и да не се оптоваруваш со толку неважни работи А што се однесува до луѓето - позитивните вибрации се секогаш помоќни од негативните