Ај и од мене СП до: Taylor97 cheetah.girl Barbie20 Sw3et.Ang3l nesi.vanesa Dog-lover Barca-Gril sofijanoka BlueHeart redhat
Одамна немам направено подолг список СП до: ~Kaley ~Ketrin.Moon ~feminium ~Irrepleceable ~leighton23 ~Dog-lover ~Primadonna ~ariela09 ~Someonespecial ~tea4e ~Antoninaaa ~Gordana10 ~simona.a ~rici.aaaaa ~Anouk ~vinozito1 ~MaCa-Swiss ~redhat ~Sara123 ~doutzen Повелете : Спојлер
jagodka.18 Summerlover Name Ketrin.Moon Barbie20 LittleChili Dark-Lady sofijanoka DAngel mili4ka123 MaCa-Swiss Anonymous996 LittleFairy Yipman2 Jule.Sk rici.aaaaa Primadonna Someonespecial vinozito1
Спојлер Eве сме, јас и Лутко од Снежана, тие сме елитата. Јас сум поубава само. Спојлер Те гушкам Ана, да знаеш дека не сум луто девојче! Од дома ме тераат.
До АнаКаренина. Затоа што сум сигурна дека е една прекрасна личност, иако ја познавам само преку нејзините мислења на овој форум. И да знаеш дека секое едно од нив ми мами насмевка на лицето и со радост отворам тема во која коментираш ти. Дефинитивно нај позитивната девојка овде. Ти праќам една виртуелна И често делиш насмевки овде па еве и јас ќе те поздравам со една таква.
Специјален поздрав до сите настинати феминки... Внимавајте на времето,навидум топло е ама.. Послужете се,инаку омилен ми е Па си посакувам брзо опоравување на мене,а секако и на вас!
Ти благодарам на поздравот, поздрав и до тебе, до Barbie20, Espadrila, MoonshineAnne, girl -miri, до внука ми Анонимус, Maca -Swiss ( добредојде мор, се надевам донесе поклон ), Anouk и Спешлка
Поздрав бек manja666 Се мислев дали да седнам пред компјутер пред да учам, ама добро е што се вклучив на форумов. Убаво ми дојде твојот поздрав, ми го разубави тмурниов понеделник Само што си направив какао, сега цела соба ми мириса, па еве една шолја и за тебе Да те стопли на ладново време
Kala21поздрав бек ,Vitomir,Eva11,Tessie,Gordana 10,Simona.a,Maca Swiss-добредојде дома ,Sofijanoka,Barbie20,Milicka123,Vinozito1,Lella,Dala,Someonespecialи најспецијален поздрав до Homealone
Поздрав бек до hermosa Поздрав и до: Dala Someonespecial Hipster Sara123 pamelche Snow-Queen Dream-Girl tinka-mace tea4e nati44 Dog-Lover Flower-27 Moonstone.17 Спојлер :geek:
Поздрав бек до... Petunia-Queen и Marjan007 И Понеделнички да си ги поздравам Serafima Tessie Imelda Mrs.Bass Vinozito1 Ozbilna zena Joelle Gordana10 SEKERLEMA Trendafilka Neytiri Kala21 Hermosa Valentina.Vaki-девојчево ни е на одмоор ваки одвај чекам да пишеш како е таму ilipili-ја немам нешто читкано некако ни недостасува на форумов Lilit Ќе ве почестам со кафе и благце инаку сликава многу ми се допадна од тессие ја земав ако тессие? ииии кафе
Благодарам на поздравот hermosa. Еден гооолем поздрав и до тебе А исто така и голем поздрав до Gordana10