Moonstone.17- зашто ми се губиш ,или ми читаш од сенка.Благодарам.Те гушкам силно. еве чајче најтопло и највкусно
Поздравче назад до : Barbie20 Јас да те почасатам со една Pepperoni pizza.Доста е со тортиве и колачиве
Поздрав до тедимече, не си една во билион ама добри ти се финтиве, да знам и јас за во иднина До Анушка роденденката и нејзиното животинско царство за сите До Абеја затоа што не дојде комшиски да залупи некое пиперче и до Хипстер, Самуанспешл, и Викица.Цуци, и до Славица999, дека си ма ти И до илипили, мила Моира, затоа што отишла пак на одмор сигурно (требаше да ме земете бре луѓе, нели ви текнува ). Другите, следен пат одамна немам поздравувано, голема е листата да се згрееме Спојлер
Сакам да си ги поздравам девојките на форумов кои ми се посебно мили и обожавам да ги читам, а тоа се: Hipster, anabel-a, kravce, AnaKarenina, Godana10, Ketrin.Moon, Someonespecial, Trendafilka. Гушки и бацки до сите
Нешо сликиве ми заебаа работа но еве позз без слики tinan-поштено ме изнасмеа, не се билкиве од типот на Кили, ах камо да беа частам кафе за ова хахахха !!! СП до Tessie
Сп до .... Abeja и честитки за положениот испит Ме настрви со кифлите и салатката да знаеш , Не си фер до Мама NoellePage и Мама Sabatini еден поздрав мала пажња
СП до сите што ја сакаат есента За љубителите посебно една статија: Спојлер http://www.kafepauza.mk/zanimlivosti/primamlivi-esenski-fotografii-koi-kje-te-nateraat-da-zaboravish-na-letnata-nostalgija/
Да ја поздравам дружељубивата,забавната,искрената,вистинска дама во секоја смисла една и единствена а таа девојка е SEKERLEMA. Исто сакам да ја поздравам MACHHE која ја читам редовно и ми го разубавува денот со нејзините прекрасни постови во Сдк,браво за тебе
... Личностите кои ми оставија најголем впечаток во овие неколку месеци дружење : Sawyer- Секогаш наоѓа некаков изговор за да избега кога ќе го фатам во тесно, за да не го карам Ептен мила, симпатична и духовита личност. Marjan007- Најдобриот мој Батко, Зетко, Тетин, Маж, Другар, Смотко Знае како да ме расположи, моето рамо за плачење. Yipman2- Нема ден, час, минута, стотинка, илјадинка кога не се смеам поради некоја негова глупост. Gordana10- Ми ја зеде симпатијата, ама ако Се зезам. И отсекогаш сум се зезала кога сум кажала некој лош збор за неа. Односно никогаш и не сум кажала. Најдобра, упорна, мила, драга, едноставно кажано ПРЕКРАСНА личност. vinozito1- Ептен драга личност со која можам да споделам се што ми лежи на душа, и да добијам некој добар совет. sofijanoka- Личност која никогаш не ме запоставила, знае како треба да се однесува, драга, мила, симпатична, добра.. Ketrin.Moon- Девојка во која се пронаоѓам себеси, ептен мила личност, никогаш не се осмелила да ме навреди, дружељубива и искрена. Jule.Sk- Исто како и Софи, подеднакво ми се драги, најмили и најдобри. hermosa- Слатка личност, која наскоро доаѓа во Швајцаријава, се надевам дека ќе се дружиме Ве сакам
Sp do ... -mama MacenceEna - mama HeidiDiWalt Da ve pocastam nesto sega dodeka malite spijat cisto onaka za relaks malku Moi dve dragi prijatelki bi sakala nekogas i navistina da se sobereme vaka Uzivajte vo prekrasnite pijaloci i vo ovaa docna vrnezliva vecer