Поздрав бек до Someonespecial, затоа што е someone special Еве една песничка за весел ден http://www.youtube.com/watch?v=an6rl9tUK7w
Теси! Гледам нешто си нерасположенка, па да те расположам со еден од твоите Ако ова не те насмее, не знам тогаш што, облекувам кловновскиот костум http://www.youtube.com/watch?v=6sxuRw3Bq0M Врв ми е скечков!
rici.aaaaa поздрав назад со едно добро турско кафе. За тебе ќе стојам над ринглата без да се оддалечам зашто дома ставам вода и трк во соба (ова и се римува ), па го заборавам и по 10 минути нема ниту капка вода во ѓезвето. Vikica.cuca малата ти е бонбона. Сега имам 4 дечиња за киднапирање - лепотиците на Bozica и MacenceEna и она непознатото кај мене пред зграда со најубаво гласче на свет. Поздрав до сите со локум по избор.
Поздрав назад rici.aaaaa Еве и од мене еден филџан кафе. Знам дека го обожаваш На здравје. Имај убав ден.
До Мила, секаде бев, ама веќе пукнав, за дома препекав. Да знаев дека имаш желба че те узмев бре, барем некој ќе уживаше во одморот
girl-miri Gorde Westlife Antoninaaa DAngel Someonespecial vinozito1 Vitomir Maca-Swiss LitlleFairy SEKERLEMA Ilu marjan007 Angelceee Anonymos996 Petunia-Queen Barbie07 sofijanoka hermosa eva11 ilipili Гушки
До Трендафилка и АнаКаренина. Сум ве сонувала и двете, сте ми дошле дома на гости. Трендафилка се восхитуваше колку убаво го изградиле Вашингтон, а на Ана и беше цело време ладно. За Трендафилка, убаво да му се опули И за Ана, да не и студи
СП бек до сите што ме поздравиле ( си се знаете, немам време сега, друг пат ќе ве поздравам поединечно ) СП и до пилиштата и штурките мои ( си се знаете ) Штуро-пилешка војна :geek: СП и до сите болни,кои одвај чекаат да оздрават.
Мене ништо чудно да ми студи, јас сум си зимурлива, уште од сега дома по термо чорапи шетам Поздрав бек ТајгерЛејди, баш пред некој ден си се смешкав додека те читав во СДК, затоа што се пронајдов во некои работи Треба јас и ти заедно да отидеме на шопинг за да си најдеме есенски чевли за да дожд, затоа што ни јас немам Пред некој ден цел град го превртев и ништо не најдов од мојот број... А ако не најдеме - вакви ќе си купиме Туку, ај ти што после 3 години си открила која рингла загрева најбрзо на шпоретот, ама јас што после 20 години дознав дека имаме светло на аспираторот?! Пред некој ден варам кафе, ама неонката откажа и не ми се гледаше убаво, па си светев со мобилен за да гледам да не ми претече. Проаѓа татко ми и само шрц - ми пали светло врз шпоретот! Ваква останав Имај убав ден ТајгерЛејди, еве шолја чај за тебе
СП и СП бек Еве еден малце подолг список Значи како шо реков(како шо запишав де)СП бек и СП испраќам до: Dog-lover(еден ден јас и ти мораме да заиграме фудбал! ) Barca-Gril tea4e Anonymous996(твојата десна рака те поздравува ) feminium Someonespecial Ana.N Gordana10 tessie Dobie leighton23 hermosa(уште ти благодарам фала за тогаш..срце сии ) rici.aaaaa Sara123 Agawa Petunia-Queen ariela09 LittleChili да систерс LittlePinky енд LittleFairy и до Примадона
Вака топол есенски поздрав упатувам до... vickyy90 Kaley leighton23 mili4ka123 Anonymous996 Agawa Umbrella22 Serafima Someonespecial Barbie20 Divinebutterfly Dog-lover COollLady Vikica.cuci rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Primadonna kala21 manja666 MaCa-Swiss-благодарам за зборовите.Премногу.
аиии не ме заборавиле на темава се појавува и мое име на неколку поздрави поздрави бек до тие што ме поздравиле ве саакааам