СП бек до Anouk, Ketrin.Moon, simonna.a СП и до: LittleFairy - не се нервирај feminium не те забораваме душо, еве ти и од мене една гушка Anonymous996 штуркеее ма луда си мајке ми, вчера ѕирнав малце на чет и ќе се превртев од стол со муабетот за штурцизмот Ако, ако, ќе видиш, ќе смислиме и ние пилиштата нов правец, баш сега сум во тој филм со македонски, пишував состав досега Антонинааа оти цело време во нејзините мислења си наоѓам некоја нова италијанска песничка за слушање Girl-50 и Moonstone.17 си ѕиркате а забушавате со пишување софи и нејзиниот слаткиш од кученце Гордето Dog-lover Sara123 MaCa-Swiss Еленнаа Тедимече Спојлер
СП до: rici.aaaaa Kaley Leighton23 Mili4ka123 Kala21 Marjan007 Ketrin.Moon Agawa s1a1n1d1r1a1 Hermosa Maya3112 Gordana10
поздравќе бек и ново поздравче за Dоbie се разбира прво со чај Спојлер и секако нешто за доручек Спојлер и за крај нешто благо Спојлер побрзо да ми оздравиш
Ketrin.Moon Mili4ka123 Barbie20 simonna.a Umbrella22 COollLady Vikica.cuci rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Primadonna Someonespecial Agawa s1a1n1d1r1a1
Поздрав до Vitomir Hipica Hermosa Marjan007 Summerlover Ketrin.Moon Barbie20 Gordana10 i Someonespecial
СП бек и воедно нов поздрав до: ~simona.a ~Anouk ~Ketrin.Moon Повелете : Спојлер Yipman2, нема ден да не ме насмееш! Најспецијален поздрав до тебе и повели, послужи се : Спојлер Најспецијален поздрав исто така и до feminium, Kaley & Dog-Lover Повелете и вие: Спојлер А ова само за Dog-Lover: Спојлер СП и до: ~Marjan007 ~Gordana10 ~vinozito1 ~sofijanoka ~Ketrin.Moon ~Jule.Sk ~MaCa-Swiss ~Someonespecial ~Hipster ~rici.aaaaa ~AnaKarenina ~tea4e ~nati44 ~Flower-27 ~Moonstone.17 ~Primadonna ~Antoninaaa ~Sara123 ~redhat ~~leighton23 Така е редот сега и вас да ве почастам : Спојлер Имајте убава вечер.