Shpagetta, затоа што сме се подзаборавиле. Гушка, мила. И до Someonespecial. Онака, мерак ми прави да ја читам.
rici aaaaa gordana tesie gren eyes serafima sara123 hermosa dog lover Maca-Swiss anouk antoninaa до девојките од тема бременост
СП бек до Petunia-Queen. Нов поздрав до: Majli.15 Jule.Sk girl-miri Marjan007 SEKERLEMA vinozito1 DAngel Anouk hermosa kostic Crnce Gordana10. Ајде после ручек,засладете ми се.
Сакам да упатам срдечен поздрав за Кравата, која според последните исповеди во СДК не знае да ракува со мали топки Ме преврте од стол
bittersweet, zhap4e, Antoninaaa, rici.aaaaa, Espadrila, tessie, julie77, vinozito1, Gordana10, lunicka и Moira. Поздрав од тетка Озбилна
СП до: Ketrin.Moon (за песните кои ја стоплија мојата душа. ) Victory15 Vikica.cuci Поздрав бек до leighton23 Гушки за сите. И по едно парче торта
DAngel, marjan007, sofijanoka, girl-miri, Antoninaaa и најспецијален поздрав до Gorde http://www.youtube.com/watch?v=EG6O4IqzLVM
Само да кажам дека немам доволно време за виртуелен свет во последниов период,но никого немам заборавено.Поздрав до сите,имајте убава недела
Најспецијален поздрав за Sеrafimaзатоа што секогаш била тука за мене Поздрав за tesiee ислкучителна личност чии совети многу ми помогнаа во изминатиот најтежок период од мојот живот. Ozbilna zena koja шири позитивна енергија на форумот. Lunickaпример за пожртвуваност и посветеност на семејството. rici aaaaa која посојано ме поздравува. Sofijonkaмојата комшивка Vitomir koj го проучува женското срце и верувам дека еден ден ќе биде многу среќен човек. Hermosaсе надевам ќе го запознеш твојот принц кој ќе те направи среќна и исполнета. Аnoukсекој заслужува да е среќен. SEKERLEMA Marijan 007 Ketrin Mon Gordana 10 Тrendafilka пишува прекрасни колумни Маца и нејзиниот фудбалер Кravce Има многу кои ме поздравиле, и во моментов не можам да се сетам. За вас еден заедниќи поздрав.Благодарам што направивте да се чувствувам посебно и ми го разубавувавте секој ден.