Еден специјален поздрав до ozbilnazena, затоа што ми е најинтересна и најдуховита од повозрасните членки и обожавам да ја читам.
СП до: lunicka, ozbilnazena, leighton23, Agawa, Ketrin.Moon, Sw3et.Ang3l, bittersweet, julie77, Barbie20, Gordana10.
Someonespecial Фала на поздравот малку сум со врела крв и налудничава Ама ете, тука сум со моите ќерки на феминава Vikica.cuci, поздрав и до тебе Сликовито, да си ја заблажиме душата
СП до: ohana feminium кај си ма?? Dog-lover, многу си ми интересна за читање! Kaley Ketrin.Moon Повелете: Спојлер
Само пасошот в рака,знам дека го имаш и оп, во вечниот град сме. Се таму ќе си купиме Горде мор, идеш или не Специјален и од мене
Идам и те како.Шо е убо имам пасош, знаеш, уште да кинисам...Уште еден поздрав до тебе И сп до tessie и до ТедиМече
girl-miri, DAngel, Anouk, Marjan007, Someonespecial, srcekrsacka, Ketrin.Moon, vinozito1, Rici.aaaa, SAWYER и GORDANA10
COollLady sofijanoka Summerlover Ketrin.Moon jagodka.18 MaCa-Swiss Anouk vinozito1 Someonespecial Vikica.cuci machhe А до anichka94 живели
СП до... Marijan007 Ketrin.Moon Victory15 Hipster Anouk Someonespecial vitomir Dog-lover Gordana10 Gea