-Dog-lover -Someonespecial -Ketrin.Moon -a-nabela -Elenna -Monna.Monna -pamelche -Lella -rici.aaaa -Petunia-Queen -tessie -BoaVista -Dala -SummerLover Почастете се(се извинувам ако некоја е на диета ). Спојлер
sweet-star евe ја не сум и го бирам последниот напиток..благодарам многу те поздравувам и јас. И малата да ја поздравам Дог лавер
Специјален поздрав до: feminium Lella girl-miri kikkki LittleChili Dog-lover smurffi Barca-Gril Anonymous996 s1a1n1d1r1a1 ColoursOfTheRainbow Leeloo sara333 онака...
До Miss.Ricci Затоа што ми е прва виртуелна пријателка од Фемина, затоа што ми е бескрајно мила и многу ми е драго што повторно си активна на форумот. Те очекуваме почесто овде.
Конечно да најдам време и да си ги поздравам моите феминки. Еден огрооомен поздрав до феминките мои.До сите се разбира... А посебно до AnaKarenina Divinebutterfly marama Ilusionist girl-miri Gordana10 ilipili k.i.m ludoto19 Miss.Ricci anastasijaki Ketrin.Moon Someonespecial teddybear Trendafilka Морав една подолга листа за да знаете дека не сум ве заборавила...помина доста време од моето последно поздравување. Имајте најубав ден сите. Повелете насмеани палачинки...
Поздрав бек до tweety26, поздрав и до Miss.Ricci, мило ми е што пак почнавте да пишувате Гордита, Антонина, Симонка, Анонимус И Реин ќе си ја поздравам , да ѝ тргне со лесно учењето италијански Спојлер
Најнајголем поздрав до феминките кои ми се ептен драги mili4ka123, Dog-lover, Barbie20, Ketrin.Moon, Someonespecial, Taylor97, Moonstone.17, leighton23, tea4e, Gordana10, feminium, Irrepleceable, Primadona, Sara123, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ariela09, Sw3et.Ang3l, Petunia-Queen. Гушки до вас