Специјален поздрав до Cinderellce (ако напишав точно ) Конечно има уште една активна велешанка и не сум сама
Еве и од мене еден огромен поздрав до оффспринг може сме две ама вредиме за повеке хехехехе Поздрав и до сите моментално активни форумџики
Еве од мене еден понеделнички поздрав до: Аннии,Смајли,Вајлд,Ангелче,вики44е,душица,гоу,хипи,кате,спичлес,дејзи,оззи,оффи,гордана,мисс индепендет,блубери,карина,ким,анфеитфул,лолипоп,вери,старфиш,бројчето,карак,гоу,трендафилка, реинбоу,џули, струга...и до сите други кои не се напишани !!!!!
СП до Гоу, Малата, Џули, Лизалка, Кате, Ариел, ОзбилнаЖена, Анфеитфул, Брајт, ВоманИнЛав..... до сите брееееее!
сп поздрав до феминка дектетивите, трачарките и еден голем до останатите најголем поздрав до вики44е и до горде, ненушка,Аннии,Смајли,Вајлд,Ангелче,душица,гоу,хипи,кате,спичлес,дејзи,оззи,оффи,мисс индепендет,блубери,карина,ким,анфеитфул,лолипоп,вери,старфиш,бројчето,гоу,трендафилка, реинбоу,џули,
СП до сите кои треба утре рано да станат до Скај,Дејзи,Смајли,Вајлд, Карак,Ангелче, Спичлес, Анфеитфул, Трендафилка, Шилеа, Лилипоп И Оффспринг
сп до сите вас кои ме заборавивте,јас не ве заборавив,овој викенд 72 часа ќе ве читам за да видам се што сум испуштила