СП до: ~Kaley(Ептен си ми драга ) ~nati44(Најсреќен роденден! ) ~LittlePinky(normal is boring!! ) ~и до сестричката твоја LittleFairy(ме насмеја ептен со едно твое мислење ) ~Ketrin.Moon(Многу сакам да те читам) ~и до leighton23(бидејќи секогаш ме поздравуваш ) Ајде сега на јадење : Spoiler
Ти Благодарам на поздравот, поздрав и до тебе, исто така поздрав и до Kaley, manja666, Спешлка, симона.а, Petunia - queen, girl-miri, Серафима, виножито1
Поздрав назад до сите што ме поздравиле Поздрав и до Lepaaa,Femina777,ceca-1,Yipman2,marama,Hipica,Kaley,sofijanoka,Summerlover,Moonstone.17, leighton23, tea4e, Gordana10, feminium, Irrepleceable,Dog-lover,Serafima,vitomir,Petunia-queen,Dobie,QueenElena,Elennaa,Dala,rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ariela09, Sw3et.Ang3l,BlueHeart,Barca-Girl,Ariel,Nati.P,Ketrin.Moon,manja666,ilipili,AnaKarenina,RainBow,Antoninaa
Поздрав бек до: ~Gordana10 ~Primadonna и нов поздрав до: ~Dog-lover ~simonna.a ~Moonstone.17 ~Someonespecial ~tessie ~leighton23 ~Kaley ~feminium ~sweet-star и до RainBow, како оди италијанскиот? до сите вас!! Повелете : Spoiler