СП до: Дог-Лаверче-Пиле у кое гнездо се криеш? :geek: Кетринка-Онака, без причина. Спешлка-Многу учиш! Барби-20че-Да не се заборавиме. Барса-Грл-Се надевам се` е по старо со другарката. Сајмона-Напред штурке! 4или-Да живее 6турцизмот! Антонинка-Девојко и ти си од нашите! :up: Нирвана Грл, то ест БлуХарт-Тачно. У Сабота ќе биде концертот на Архангел. Софче-Сигурно растураш со филозофијата! Горденце- Уште си ми баба. ррррррррр-Поз бек чикита. Џулие-77ка- И да, најспецијален до Теси. Честитки за новата работа! Едит: Поздрав и до Доби-си знаеш зашо.
Сакам да ги поздравам следниве 1.Sekerlema 2.Vinozito1 3.Antoninaa 4.Machhe 5.Tessie 6.Primadonna 7.Plavusa 17 8.Rici.aaaa 9.Summerlover не сум те заборавил девојко да знаеш 10.Хипстер
најспецијален поздрав до сите кои ме поздравиле ,а и до оние кои ме подзаборавија :geek: . Mногу поздрав за тессие и виноzито,честитки за новите работни места,само успеси да ве следат :up:
Anonymous 996 (не смееме да се заборавиме) Kaley Marjan007 (ме забораваш) Leighton23 Hermosa rici.aaaaa machhe rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Vikica.cuci
Поздрав назад. Зачудувачки добро, си се мотивирам да си терам и понатаму. Поздрав и до Горде, Ким, Теси, Озбилната, Ариел... До сериџииките Хипстер, Анушка, Лилбејби, Џули, Трендафилка, Кравче и до сите што ќе се пронајдат во групава. Дојде нашето време. Отворам денес на распоредот, десет епизоди имам за гледање.
СП бек до Ketrin.Moon & tea4e! И до трета смена на четот: Шеќерчето, Симонка, Спешл, Срцекршачка и Дон Вито!
Конечно и јас да се приберам до компјутеров Ццц сте ме заборавиле вие мене така мене ми изгледа Ама еве јас упатувам еден огромен поздрав и едно големо гушкање до сите вас мои драги феминки.Сега сваќам колку сум се поврзала овде со сите вас а мислам дека сите порано или подоцна ќе го почуствуваат тоа чуство. Ве сакам
-cresa-jagoda -lunicka -Dog-lover -Someonespecial -LittleFairy -Snow-Queen -Jagoda123 -Ariela08 - на сите на кои не им се учи и да си земете што сакате: