СП до Ketrin.Moon... Одамна те немам поздравувано и ме растажи со постот во СДК, какви се денови си пребродила
На крајот ,останаа спомените горчилви а тоа дебелко бејби е здраво и среќно. Ти благодарам од се срце! COollLady
Озбилната ќе си ја поздрави Виножитка Да си ми жива и здрава. Биди среќна и уживај во убавите моменти, ти посакувам да се се повеќе и повеќе. Патем- Виножитка беше првата девојка која ми се обрати да ме праша и утеши во еден тежок ден споделен на форумов. Малиот имаше повреда. Мислам беше во 2010. Помина, ама убавиот збор остана.
sweet-star ти благодарам за поздравот! Бидејќи одамна не сум ја разгледала темава, еве ми прилика да возвратам на сите поздрави упатени до мене! Заблажете си ја душичката дами!
И јас ке си ја поздравам Виножитка , а сакам и да си ја поздравам и Хипстерка, се изгуби деновиве Поздрав и до Трендафилка, Кравче, Кетринка, Горде и Анабела. Гушки и бацки до сите
Vikica.cuci lunicka Petunia-Queen sweet-star tea4e Espadrila Dog-lover Primadonna leighton23 mili4ka123 Kaley Someonespecial За овие есенски денови...
Ме немаше многу на форумов, не можам да постигнам да ве читам секој ден... ама гледам се случувале и убави работи Честитки до Теси и Виножито1, ве поздравувам од срце, и добредојдовте во клубот на тазе вработените, да нижите многу успеси на работните места и постојано да напредувате!
MaCa-Swiss О,Мацо сум пишала дека именцето ти го мразам . А не не, само не ми се допаѓа.Немој да ми се налутиш. Дека е често. :geek:
Поздрав до сите обожаватели на кучиња,се намножија некако. И,да секако,поздрав и до сите кои имаа баш шити ден,недела е секогаш ден за стрес.
Вака сега еден поздрав до науката за проблемите...Упссс,мислев на бројките,корените и слични работи-математиката де! Оваа година многу си ја сакам,па еве ти поздрав душо!
Поздрав бек Хипица Еве тазе набрани капини, а кога сме веќе кај колачите, во потрага сум по рецепт за колач со вакво овошје Поздрав бек и до Dog-lover, Primadonna и tweety26 (со надеж дека во скоро време ќе пиеме кафе, човек не може да договори термин со тебе ) За вас по едно вакво јаболко
... Еднаш си реков дека некој ден кога ќе имам вишак слободно време, има да седнам и на одредени ликови од форумов да им ги разлистам мислењата од прво до последно, Ариел вчера ми беше прва на мета, затоа што вреди ко за три форуми заедно!