Ме трогна твојот поздрав .Прекрасни зборови и мисли.Тебе ти посакувам исполнување на сите твои желби .Се што срце ќе ти посака.Еден нека те чува и штити. Сакам да им заблагодарам на сите што ме поздравиле.Хемоса,Гордана,Вито,Аnnath,mache
tessie da ne bese taa ne znam sto ke pravev. ti blagodaram za ogromnata podrska i vo ovie momenti koga sum sama i daleku navistina mnogu mi znaci.
Аууу, Анабела... ама ме изнанди, дури и обравчињата ми ги зарумени Поздрав и до тебе и for the record, јас тебе те прочитав од почеток до крај уште пред неколку месеци, а од тогаш не дозволувам да ми се собере многу непрочитан материјал
Дечки,жал ми е што не ве дружам во последно време. Имам обврски но ве читам од време на време. Не ми се набројува за кои да ги поздравам и се извинувам за тоа. Веројатно никој нема да ме прочита,но јас да си пишам,колку да ми го видите никот и да не ме заборавате Поздрав до сите. Имајте најубава есен.
СП до сите кои ги мразат турските серии,зошто се толку досадни и веќе отекоа,во права смисла на зборот. Нема спас.
Поздрав до Теси и Виножито-честитки за новите работни места. Исто така поздрав и до: Rici.aaa,Imelda,Marama,Ariel,Lolyta777.
СП до оној кој ја измислил математиката,со песната: "Их леле што се не уби испод оне крушке" Aј,реши си Spoiler п.с. Никогаш не очекував дека ќе го кажам ова за математиката