СП до Anonymous996, чии поеми ме натераа да и дадам шанса на поезијата. Кој знае, можеби имам наследено нешто од дедо (иако не сум сигурна бидејќи никогаш не сум успеала да напишам повеќе од два сиха кои личат на нешто, но ќе се обидам).
Сп. до сомнително лице.Среќен роденден и се најубаво во животот! Чекам торта!!! И по можност еднаш да ги дувнам свеќичките!
До manja666 Следен пат кога ќе одам, те пакувам и тебе За една недела ти гарантирам максимално полнење на батериите, целосно одмарање на стресот и нервозите и заруменување на обравчињата Единствено не ти гарантирам комуницирање само со верверички. Зајчињата и лисиците ни се чести посетители, а зимава и едно мече ни влезе во двор Со него ќе се справевме, само моли Бога да не дојде мајка му да си го бара Еве едно планинско чајче за убаво попладне
H.VAGA sweet-star baby-star DigY Barbie20 Sweetheart87 Daydream Anath nena2010 ozbilnazena Petunia-Queen Sara123 rici.aaaaa Someonespecial simonna.a (бе брат ) Gordana10 и со сите останати со кои тука си делиме добро и лошо, ќеифови и маки, совети и размислувања.
СП до Ариел направив триста комбинации и со сите е превкусен, благодарам за помошта И до Трендафилка за Долхаус, Лајф, Фајрфлај... И до Виножито и Теси И до Анатх Повелете
СП до: tessie, vinozito1, lunicka, Ariel, ozbilnazena, kravce, Annath, rici.aaaaa и сите други кои со задоволство ве читкам во секоја тема. Личности од кои може и те како да се научи нешто повеќе. Ве гушкам сите !!! Повелете доколку уште не сте појадувале
Специјален поздрав до сите мои омилени корисници: -Trendafilka Anonymous996(која ја поздравив и вчера, но ете повторно) Hipster psychic Yipman2(секогаш знае сите да не пресмее) Мислам дека има и други, но не ми текнуваат сега. Ааа....да! И Hipica. Повелете!
До Gorde, Sawer, sofijanoka, girl-miri, Antoninaaa И до DAngel Утре кафенцеее И ќе те тормозам со шопинг да си знаеш. :evil:
rici.aaaaa Dog-lover Primadonna Someonespecial LaraSolare Petunia-Queen Rose96 Emotional123 s1a1n1d1r1a1 Summerlover Taylor97 и до сите останати феминки
СП бек до redhat, бидејќи е една многу добра и мила личност! & до тебе... И до Someonespecial, по традиција И до тебе големи & ... За тебе важи истото како и за redhat. Повелете: Spoiler
До Petunia-Queen еден најспецијален И до Гордето, една голема гушка, оти многу ми е мила еве ти нешто специјално за тебе Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=SoUjLccTJlw Трите литлки у пакет - LittleFairy, LittlePinky & LittleChili Antoninaaa - dove stai signorina? :geek: redhat machhe ariela09 Kaley Barbie20 tea4e