^ Sono qua :geek: Ми се пријаде сутлијаш ќе правам у ова доба ,cigarce е крива ја поздравувам и неа,а и Гордана и Anouk еве ви мавнете по една порција од мене тазе
Сп до meU Ketrin.moon Lori-30 Serafima Beautiful-Princess Moira Snow Quen rici.aaaaa girl-miri Gordana10 anath Lilit
СП до DAngel Anouk didicool Antoninaa SEKERLEMA MaCa-Swiss Sawyer Gordana10 Someonespecial Angel4eee,која ја нема долго на форумов. Anonymous996 psychic. Ако не сте појадувале сеуште,еве,јас честам појадок денес. И кафенце, или десерт?
Октомвриски Специјален поздрав и поздрав бек до... Serafima girl-miri Vinozito1 Gordana10 Trendafilka Tessie baby-star Sweetheart8 Vickyy90 Redhat Vitomir Yipman2 Marjan007 Имајте убав викенд
СП до Ludoto19 Вчера го правев доритос сосот по твојот рецепт и да знаеш дека си виновна што 4 лица се прејадоа од кои едното лице (јас) требаше да биде на диета Ама ај држи диета со таков сос П.С те молам наредниве 5-6 месеци не постирај вкусни рецепти И да не те поздравувам со "празни раце" ..... повели
Сакам да ги поздравaм сите феминки кои не ме поднесуваат и ме мрзат со песната http://www.youtube.com/watch?v=8MoXSjjE ... detailpage ,и да ви кажам дека Дон Вито ве љуби има тој големо срце
Сп до marama .....мислам дека денеска се сретнавме Spoiler носеше џемпер кафено,бело,црно во шутка...или грешка сум
До сите што сакаат животни на форумов... Dala hermosa mil4ence sofijanoka kikkki sunfemina и знам дека има многу други што сум ги пропуштила.... Сите се поздравуваат со торти, а јас со една доза слаткиши.. Spoiler http://img- Awww.. најмили тие.
Поздрав до: Tessie rici.aaaaa Someonespecial Ketrin.Moon Anonymous 996 Leighton23 Kaley Hermosa Marjan007 machhe
Barbie20, Dog-lover, Mili4ka123, Kaley, Ketrin.Moon, Someonespecial, Petunia-Queen, Primadonna, Vikica.cuci, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, simonna.a
СП бек до leighton! Подоле имаш и нов поздрав Maлку подолга листа : Spoiler Marjan007 Yipman2 vitomir Someonespecial redhat Dog-lover Kaley leighton23 tea4e Sara123 Anouk Gordana10 AnaKarenina LittlePinky(normal is boring) Antoninaaa rici.aaaaa Primadonna tessie LittleFairy sweet-star simonna.a Ketrin.Moon feminium
Поздрав назад до Petunia-Queen(убав ти e никот) И уште неколку поздрави до: -Sara123 -Tumblr -Elena-97 -doutzen -Flower27 -LittlePinky -QueenElena -ariela09 -Hipica -ludoto19 Овојпат нешто да се напиете: