Поздрав до: vitomir Ketrin.Moon Barbie20 Someonespecial Marjan007 Hipica Gordana10 QueenElena Hermosa rici.aaaaa
Поздрав до 1.SEKERLEMA 2.MACCHE 3.ANTONINA 4.HERMOSA 5.Petunia-Queen 6.RICI.AAAAA 7.Summerlover 8.DIDICOOL 9.LADYFLAME 10.VINOZITO1
Поздрав до: leighton23, Ketrin.Moon, Petunia-Queen, Dog-lover, Someonespecial, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и LittlePinky. Spoiler За сите по еден топол чај
Поз бек Vitomir Petunia-Queen Barbie20 machhe И С.П до Serafima tessie Kala21 girl-miri Gordana10 Trendafilka Vinozito1 Imelda ozbilnazena Sara123 Ketrin.Moon Adi888 Dala hermosa DigY Valentina.vaki Marjanoo7 Yipman2
Ајде од мене еден голем поздрав до сите оние што вечер ќе си останат пред телевизор да гледаат бокс патем да навиваат за Кличко
СП до Moonstone.17 , sweet-star , dream-girl(ме заборај ) queenelena , someonespecial , simonna.a , dog-lover , Petrunia-Queen , rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ,Dobie, Barca-Girl (oнака,ми текна )
СП до: - sweet-star - Sara123 - Lella - Someonespecial - Dog-lover - Primadonna - Moonstone.17 - LittleFairy - LittlePinky - tea4e - Petunia-Queen - Kaley - UnPaso - leighton23 Повелете Spoiler
LittlePinky Голем поздрав и до тебе Голем поздрав и до тебе,многу си ми нешто мила Патем тоа е мојот омилен филм
Специјален поздрав до Hipster, за постот во СДК И јас збеснав изминатава недела, 6 пати ја корегирав листата на предмети и пак мислам дека утнав со некој предмет. Ама да сме живи и здрави, ќе си учиме Еве ти едно постерче за мотивација, со фенси принт P.S. Мене отсекогаш ми беше најтешко кога наставничката по ликовно ќе ни речеше да цртаме на слободна тема
СП и до тебе leighton23. Уживај во есенските денови А исто така поздрав и до Gordana10 sofijanoka psychic Ketrin.moon Someonespecial Kaley Barbie20 ariela09 Dog-lover