Благодарам девојко! Поздравот е обостран, со мало задоцнување. За творење не ти е потребен талент. Се` што е потребно е мотив и силна желба за доживеаното да биде пренесено помеѓу две корици. Само напред! Пишувај и сподели. Би сакала да се изгубам во искрени, пред се` доживеани редови. Гушки.
Штотуку ја видов темава, и дојдов да си ја поздравам Someonespecial Мила, еве повели this is for you !
СП до: -leighton23 -Someonespecial -Dog-lover -Moonstone.17 -LittlePinky -Flower27 -BlueHeart Ајде сега на јадење :
До Sexybaby86. Затоа што сакам да ја читам, затоа што е една културна, паметна и приземна девојка. Ти праќам топло чајче, за да те стопли во овие ладни денови.
Поздравче бек до mili4ka123. Иии поздрав и до: -Gordana10 -MaCa-Swiss -didicool -argentina -Marjan007. Повелете,задладете се после ручекот.
СП до Someonespecial, leighton23, Dog-lover, Moonstone.17, Flower27, Petunia-Queen, mili4ka123, Ketrin.moon, Barbie20, ariela09, Gordana10, Primadonna, feminium, Sara123 и tea4e ! ...
Flower27, Kaley, rici.aaaaa, sweet-star, Petunia-Queen, machhe, Someonespecial На сите поздрав бек. Поздрав до psychic, karenin, Serafima, Gordana10, vitomir, Yipman2, Deep-Blue, Somnitelno-Lice, Valerin
Од мене едно специјално поздравче до Ана Каренина, затоа што е една ведра девојка која обожавам да си ја читам и ми стана премногу мила, а тоа само што ја знам тука, виртуелно. Поздрав девојко Еве по едно чајче, да се згрејме
manja666, ме засрами Огромен поздрав и до тебе, јас одамна те имам забележано на форумов и уживам да те читам, навистина За тебе цвеќе, да му пркосиме на сивото ладно време
Оддамна не сум ви ипратила некое виртуелно чајче,да ви ги стопли рацете,на студов. Ви благодарам на сите кои не ме изоставиле. leighton23 Petunia-Queen rici.aaaaa Moonstone.17 machhe mili4ka123 Anonymous996 manja666 Kaley Barbie20 Dog-lover Someonespecial Vikica.cuci anichka94 Marjan007
сите вие кои неможете да имате еден миг концентрација кога ви треба најмногу благодарение на толкуте многу теми кои ги наоѓа вашиот мозок.
Јас да ги поздравам мајките и нивните дечиња мечиња Еден роденденски поздрав до МеУ, Уник, Ноел да ви се живи и здрави дечките , големки да растат , да бидат умни да ве слушаат