Специјален него како. Ќе си ја поздравам Moira Има некој што се` уште не ја знае нејзината позната рецепта!? Сода бикарбона, оцет и ѓумбир. Со сода и оцет се знае што се прави. Ама со ѓумбиров, некој не го поднесува, но, хумано е да се помогне... Једеш мало скидаш сало па онда мериш шта ти је остало. Може пред и после мастиката. Сестро, беља работа Оди после биди Озбилна
Морам да ја поздравам Izaabella,женска закон си,јас да пишев,истото ќе го напишев ко тебе,многу работи точно исто како тебе ги мислам и да ти кажам право ќе го издржиме ова,иако понекогаш ќе не потиснат емоциите,нема да се даваме, пошто вредиме многу повеќе,не заслужуваме да сме омаловажувани Се се враќа во животов... Гушкам!
Rici aaa Dog lover Karenin Ana karenina Umbrella 22 Vikica.cucu Ketrin.Moon Someonespecial anichka 94 Barbie 20 Gordana 10 Primadonna Hipster
Cпецијален поздрав до Bитомир и до Dидикул Mалку да се освежите и разблажите Mногу поздрав и до сите оние кои ме поздравиле
Хихи, се` е погодено, без гајле, повели и другпат. Како да не биде погодено за вакво суштество како мене . . . Поздрав и до тебе. Огромен поздрав и до Ана Каренина, која е како извадок од некој роман кој се чита покрај камин и мезе од пршута и биено сиренце (намерно не реков чај или топло чоколадо, ете така, ќе и` пркосиме на традицијата). До Кравче, вљубеник во убави серии и фраерот Демијан Луис, со која си споделуваме импресии од болеста наша. rici.aaaaa, затоа што секогаш ме поздравува, никогаш не ме изоставила. Mishela, ме инспирираше да си купам air wick за во штекер со мирис на лаванда и сега опиено штракам по тастатурата. и Ketrin.Moon, зашто ми е пријатна за читање. Ама ептен. ~~~ Да замезиме девојки, да не му ја мислиме многу.
СП до сите женски и момци активни во категоријата мода па и во политика и настани, со една специјална ритмична песничка од нашите простори http://www.youtube.com/watch?v=gspiNRlgX_w
И од мене еден поздрав назад до Divinebutterfly, искрено да ти кажам ме трогна со постот и ми ја разубави вечерта, ти благодарам многу! Низ ист мал пекол поминуваме и двете, меѓутоа од оваа битка на крај ќе излеземе како победници верувај. Знаеш како велат, кругот е малечок, а во него сме сите. Баш! Дигни глава, насмеј се, не покажувај слабост пред никој, колку и да е тешко. А, некогаш знам како пече и стега од лева страна, не грижи се. Но, замижи. Ти посакувам искрена и вистинска љубов. Човек кој би го превртел небото за тебе и кој би те вивнал во облаците, секогаш чувајќи те таму горе, опсипувајќи те со најнежните бакнежи, најтоплите прегратки и човек на кој ќе му бидеш единствена. Во се`. Те гушкам, биди среќна, заслужуваш!
Cпецијален поздрав бек до софијанока,и јас те обожавам Mалку да го заблажиме кафенцето Tи посакувам убав ден.
Специјален поздрав до: Ketrin.Moon, lunicka, leighton23, ozbilnazena, Gordana10, Kaley, Someonespecial, mili4ka123, Barbie20 и MandyLane..
Поздрав до типква над мене, одамна сакам да ја поздравам, ама никако време да најдам И до hermosa, Ketrin.Moon, Trendafilka и Someonespecial [Слики од храна]
Сп и до тебе, до Kaley, Vikica.Cuci, Maca -Swiss, Сара123, Теа4е, Спешлка, Аноук ( се надевам убо си поминува во Париз), Petunia - Queen, мили4ка123, Kala21, Антонина, Перла, софи, ричи.ааааа И сп до Озбилнажена и Деки, Луничка, виножито1
Dog-lover Ketrin.Moon Gordana10 Antoninaaa Petunia-Queen Sara123 Boleyn.7 Elennaa Divinebutterfly anabel-a AnaKarenina Vikica.cuci QueenElena kala21 sofijanoka Marjan007 vitomir Spoiler