Gocaa, ме насмеа во љубовнана тема со инстинктот, одма ми текна на... http://www.youtube.com/watch?v=FAiMPPy1ZJI
Одамна немам шкртнато низ темава Една подолга листа СП до: Someonespecial Ketrin.Moon kala21 simonna.a Elennaa tea4e Golden Moonston.17 Lella Dala Yipman2 anabel-a Anakarernina redhat AquaBlue Petunia-queen Sara123 Kaley leighton23 LittlePinky Primmadona Taylor97 mili4ka123 feminium.....
СП до Dog-lover, Ketrin.Moon, eliesaab, Vikica.cuci, Kaley, tessie, Gordana10, Divinebutterfly, AnaKarenina, Rici aaa, cigarce, Baroness, Hipica, Adi888 Спојлер Стоплете се
После долго време сп бек до Dog-lover, redhat, Kaley и leighton23. Сп и до: eliesaab, Ketrin.Moon, Barca-gril, s1a1n1d1r1a1, Barbie20, COollLady, ariela09, feminium, hermosa, Someonespecial, kikkki, rici.aaaaa и до сите феминки. Повелете:
Сп до: Dog-lover mili4ka123 Someonespecial tessie Ketrin.Moon Kaley Gordana10 Petunia-Queen feminium simonna.a Agrona Flower27 Спојлер
Возвраќам на поздравите испратени на моја адреса Поздрав бек до Someonespecial cheetah.girl Vikica.cuci kala21 Букетче лаванда за вас, за убаво смирено попладне
Софи ти то мене зезаш ,без искушенија ќе те замолам нели на диета бев . Те поздрдравувам и имај убав ден. Исто поздрав бек и до karenin,Gordana10 и Someonespecial обожавам да ве читам,останете тоа што сте не се менувајте,но и да би јас ќе продолжам да ве читам,поубаво ми врви кафенцето со вашите постови. Ај сега замезете се
Еден есенски, топол поздрав до: Ketrin.Moon LittlePinky Someonespecial Vikica.cuci leighton23 Barbie20 Уживајте во есента, од мене сите имате по еден топол чај, многу гушки и бакнежи.
Ketrin.Moon Kaley Petunia-Queen Vikica.cuci Mili4ka123 Taylor97 Agawa Dog-lover Flower27 Moonstone.17 Barbie20 fatamorgana123
Сп до сите што ми недостасуваа DAngel Sawyer sofijanoka Steff.Unique vitomir hermosa kostic Gordana10 psychic
mili4ka123 да не ме заборави.... cheetah.girl--пријатна си ми за читање... Vikica.cuci..оо а ти.. секогаш со доза на уживање ти минувам низ редовите Taylor97-да ти упатам поздрав,и благодарност за поздравите. Barbie20-зашто си ми посебно драга. COollLady-зашто ми ја нема лејди...многу ми учи. :up: tea4e- за ведрото девојче,таква слика имам за теебе. Agawa -чајот е прекрасен,ти благодарам. leighton23 -никогаш не ме заборава а ниту јас тебе. fatamorgana123 - голем специјален поздрав. kala21-да не ми се загуби пак. girl-miri