СП до мајками.. ајде мамо иди до продавница . СП до сите форумџики, со едно песниче http://www.youtube.com/watch?v=gujB7A5ycew
СП до Старфиш и сите др сто ме поздравиле СП до докторчето Сп до Мисс-Индепендет-ја изгубив девојката Редактирам: Сп до новите модератори
Еве јас да ги поздравам Аннии,Смајли,Вајлд,Ангелче,вики44е,душица,гоу,хипи,кате,спичлес,дејзи,оззи,оффи,гордана,мисс индепендет,блубери,карина,ким,анфеитфул,лолипоп,вери,старфиш,бројчето,карак,гоу,трендафилка, реинбоу,џули, ненушка,озбилна жена,докторчето,багуфче,девојчето што јас си ја викам Струга и Поздрав до мојто теле шо сега е на кафе и сигурна зјапа у нечиј задник
СП до Лилитка, Бројчето, Гоу, Хипи, Кате, ОзбилнаЖена, Ариел, Спичлес, Скај, Вајлд, Трендафилка, Старфиш, Офспринг, Ози, Анфејтфул, двете Лижавчиња, Карак, Ненушка, Душица, Смајли, Џули77 и уххх се испотив
Сп до ненушка, смајли, старфиш, скај ејнџл, вајлд-грл, оффи, оззи, спичлес, бројчето, багуфче, ким, мис-индепенд, катакомба, вики44е, ангелче, анни, анннни, теедибеар, лолипоп, кате21, мацуш, карак , блубреи, гоу , хипи, докторката, ива-мици, харлоу и вајлд-ејнџл ( се изгуби некаде ) Ве сакам сите мили форумџики. ______________________________________________________________________________ Сп до ироничниот Сп до онаа која ми се смееше денес а демек лута ми беше. Сп до оној што за малку ќе ми дадеше клоца во стомак , е тогаш ќе беше весело.
сп до теди, гордана10, анни, барби, старфиш , оффии, оззи, ненушка, карина8,лилит, лолипоп, докторката сп до сите заљубени и изгубени
СП до сите феминки, еве оваа гушка е доволна ќе ве собере сите . Баш ми е криво што не можам да ве дружам максимално бидејќи интернетот во студентскиот е крш. И СДК дека баш ми е мило кога ќе се прочитам во поздравите, ама веќе не оставам лајкови ( некој го спомна истото ). Нема смисла скоро сите дадени ми се на оваа тема... а искрено многу ми е глупаво. Поздрав, ве сакам
До мама и тато И баба и дедо До мојата BFF - одиме вечер на коктелче конечно! ... до сите накиснати од дождот, гладни, ненаспани, вљубени и во фаза на вљубување Феминки!
СП до насмеаните, до намуртените, до вљубените, до изневерените, до разочараните, до скараните и до тие кои допрво ќе се смират, до возбудените, до флегматичните, до среќните, до задоволните и до незадоволните, до гневните, до изрелаксираните, до уморните, до изгубените, до пронајдените....до секогаш еманципираните и со сопствен став и мислење - ФЕМИНКИ. Ве частам сите една насмевка или смешна фацка или гушка, па и гуска ако треба
Се пронајдов во ова! СП до Трендафилче! СП до феминките,ве гушкам сите еве вака --> СП до најмилиот заради кој го пропуштив денешното спиење и кој го мучам еве вака , ќе го умрам некој ден.
да ја поздравам трендафилка, ја видов групава па ме асоцираше на неа http://www.facebook.com/pages/Losoto-de ... 5027706142 и да ја поздравам Ана велкам бек драга Охриѓанке (сега со скопска адреса)
Поздрав до сите ненаспани, и до сите на кои ТОЈ им фали.. растажени обезволени, а специјален поздрав до оние кои "стопиле" некое килце поради проблемите во љубовта.