ричи ааааа гордана грен ејес тессие хермоса дог ловер psychic ДАнгел Ketrin.Moon агрона аноук антонинаааа ким LittlePinky Someonespecial до сите од тема бременост
СП ... до цел форум, знајни и незнајни ... мои драги ... се читаме негде ... зима А јас ќе ве поздравам со пејсаж ... а и (ако имам време) од еден егзотичен дел на Земјинава топка Спојлер
Ketrin.Moon- бидејќи и ти си ми посебно драга. Уметничка душа, која и најобичните доживувања, преку своето изразување ги прави специјални. Уживам кога те читам. И иако не те знам, сигурна сум дека си премногу добра и мила личност, секогаш позитивна. Ти испраќам многу гушки и еден топол чај
СП до: Ketrin.Moon tea4e leighton23 Не ве заборавам девојки, без грижи. Само во последно време имам премногу обрски,не сум толку активна како порано.
Поздрав до Annath за советите што ми ги даде Поздрав и до Gordana10,sweet-star,Ketrin.Moon,Someonespecial,Sweetheart87,Vikica.cuci, Ariel. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... b4a6IsRq3Q Изберете си...има рафаело,сникерс,фереро...
Someonespecial - Зашто лиги ми потекоа од нејзиниот поздрав Како би ја мавнала таа пица и чоколадите сега... Баш би сакала да те запознаам вака во живо, сигурна сум дека си дупло поспешл кога човек би поразговарал со тебе.
СП до: Dream-Girl (фала за палачинката) vitomir (дека никој не го поздравил ) DAngel (извини за кафето,ама еве ќе те почестам со тортичка ) Marjan007 (една тортичка на колегијачна база и за тебе од легендата ) MaCa-Swiss (дека и денес го вее знамето у Швицарска ) Sawyer (знам дека не јаде торти,ама нека ја поклони на жена му ) hermosa (зашто мнооогу сака животни) Jule.Sk (која ме заборави ) Little.Chilli (ии,за крај,до 6турката) и по едно коктелче
Поздрав бек sofijanoka ПОЗДРАВ ДО СЛЕДНИТЕ ФЕМИНКИ 1.Sekerlema 2.Summerlover 3.Machhe 4.Hermosa 5.Antoninaaa 6.Vinozito 7.LadyFlame 8.LaraSolare 9.SexyLady 10.Macca- Swiss 11.Someonespecial
Ич нека не ми ја поклонува, на диета сум А знамето, не денес, уште долго ќе се вее у Швицарска Поздрав и до тебе, еве те частам со мојот дел од тортата Поздрав и до Vitomir и нормално, Sawyer и Gordana10 Каде без нив Гушки
Ауу, ги обожавам!!!! СП и до тебe AquaBlue! Ако можам ќе прикачам и некоја слика. Сега сум на таблет и нема да можам да се снајдам со отворените табови...
Поз бек Вито https://www.youtube.com/watch?v=GQ0QtAM3hew еве од мене нема кафиња ... неколку корисни вежби