Работи работи, крај нема седнав да вратам на поздравот rici.aaaaa, Gordana10, Vikica.cuci, tessie, Sweetheart87, Antoninaaa. Бидете среќни и уживајте во убавите моменти
Поздрав бек и воедно нов поздрав до: Kaley Ketrin.Moon Gordana10 Someonespecial Dog-lover tea4e leighton23 ! И СП до LittlePinky, sweet-star & tessie!
Поздрав бек до Agawa Petrunia.Queen и до girl-miri И нов СП до simonna.a Dog-Lover Ketrin.Moon Gordana10(одамна те немам поздравено ) Ајмо зграпчете по една
До мојата мила Македонија со песната http://www.youtube.com/watch?v=3t5aK2z4l4Y И до сите кои мислат на мене, ме поздравуваат, ме прашуваат за здравје и сл.
Sexybaby86, обожавам да ја читам! Обожавам значи! Прво влегување на форумов, веднаш отворам кај неа да видам дали пишала нешто ново. На памет ти ги научив мислењата...и ти го посакувам цеееел плакар. simoncelicius, многу заеднички теми на разговор си имаме. Си се разбираме. ludoto19, кога кафето девојко? И АнушкаНестле истото ја прашувам?! И ве гушкам двете. mims-89, те поздравувам тука, зошто страм ми е поинаку. А те гледам скоро секој ден! DivineButterfly зошто ми се губи и ја нема. ilipili, зошто е најмила и никогаш не заборава да ми пише.
Прво поздрав бек до сите што ме поздравиле,одамна ја немам посетено темава па незнам кои се.Масив тенкју! После поздравче до Gordana10,AquaBlue,doutzen,Lepaaa и Yipman2 Спојлер Јипи чекам нова епизода од шоуто,да си знаеш Ајт,земете си
Одамна не сум поздравила па затоа сега една подолга листа vitomir Sawyer буцкалото Anouk sofijanoka hermosa Jule.Sk vinozito1 rici.aaaaa Petunia-Queen ocila LadyFlame Someonespecial