Лепа ма Манијак не ми е рамен значи, веќе не знам како да си помогнам П.С. Прочитај ме попосле во Што последно си купивте, имам нешто новичко Те поздравувам со чевли по твој избор. Бирај:
СП до : cheetah.girl , Ketrin.Moon,LilBaby, Golden,Yipman2, Taylor97, Moonstone.17,Petunia-Queen ,AquaBlue, Papilon.Pappie ,LittlePinky ,tea4e, leighton, girl-miri, Dream-Girl.. Голем СП до Симонка моја, те сакам мор
Поздрав бек,SEKERLEMA. Поздравчиња и до: -Marjan007 -Gordana10 -Sawyer -LittlePinky -didicool -LittleChilli -Dream-Girl -Dog-lover
Одамна немам подолг список направено . Поздрав бек и воедно нов до: LittlePinky Moonstone.17 SEKERLEMA Dog-lover-среќен роденден! И нови поздрави до: Gordana10 Someonespecial tessie Sara123 tea4e Kaley Anouk vitomir Yipman2(и јас чекам нова епизода од шоуто ) Primadonna redhat leighton23 и воедно до цела Фемина!
Поздрав назад до Agawa, Barca-Gril, Taylor97, girl-miri, Petunia-Queen, Moonstone.17 и до SEKERLEMA СП до Flower27, Golden, LittlePinky, simonna.a, Kaylie и секако најнајголема гушка до славеничката Dog-lover И до Hipster, LilBaby, Sexybaby86, ludoto19, Lepaaa, Yipman2, Trendafilka, oти со задоволство ги читам, а одамна не сум ги поздравила.
Фала Someonespecial, и јас тебе уживам да те читам Иако имаш само 16 години, паметна си и се издвојуваш со твојата зрелост. Тука и Dog-lover би ја вброила, и воедно - среќен роденден, ти посакувам само убавини Поздрав и до двете, останете паметни Бидејќи закрепнувам од настинка и пијам чај, еве по еден и за вас
До Горде,Спешлка,Дог-Лавр,Flower-27,Petunia-Queen,sweet-star,20xr (rrrrrrrrrrrrrrrrrrr) и до џинџер-чајлд
Eте бе, ете кој се сетил на мене. Поздрав бек до LittleFairy. Исто и до Dog lover - славеничката-роденден у недела е права ствар До Gordana10, до Ilipili, до Ilusionist - женската што нема интернет у Скопје, ама кога ќе начека одма сме на рапорт :geek: којзнае колку пати се разминуваме на факултет.
СП бек до SweetChild, cheetah.girl,LaraSolare, sofijanoka, Petunia-Queen, LittlePinky, LittleFairy, Someonespecial, Sexybabay86-фала ти за убавите зборови , gingerchild- да не ми се смееш, сега примерив дека си ЏинџерЧАЈЛД а јас си мислев ЏинџерЛЕНД
Поздрав до: vitomir Ketrin.Moon Barbie20 Someonespecial Marjan007 Hipica Gordana10 QueenElena Hermosa rici.aaaaa Dog-lover LittleFairy
Cп до : Simona.a,Lara Solare,Vitomir,Sofijanoka,Inna 5-не те заборавам ,Sekerlema,Argentina,Gordana 10,Girl miri,Ortophil,Kostic,Marjan 007,Tessie,Yipman 2многу интересен лик ми е,Dobie,Sawyer,Didicool,Dream girl,Barca girl,,Someonespecial,Leighton 23,сестричките Litlle pinky i fairy. Aко некој не е спомнат сигурнмо сум испуштила,не е намерно
Поздрав бек до 1.Machhe 2.Petunia-Queen 3.Hermosa 4.Sofijanoka 5.Lara Solare 6.Rici.aaaaa 7.Didicool 8.Steffi-Stipjankata 9.Vinozito