Поздрав назад до iloveyou29 и leighton23 И поздрав до тетка озбилна и битерсвит, бидејќи се најоткачените тетки ( ова во позитивна смисла)
Sexybaby86 одамна не сум те поздрваила ама да знаеш дека редовно те читам и уживам во твоите постови Поздрав и до ludoto19 ти само праќај чоколади јас ако продужам со благово ни по корен ѓумбир дневно не ме спасува На ви по еден мафин,не за друго дека ги печам сега
До: Gorde, Sawence, sofijanoka, DAngel, Ilu, Divnebutterfly, Someonespecial, Dream-Girl, Petunia-Queen, Sekerlema, Antoninaaa, COollLady, Queen-Elena, Marjan007, MaCa-Swiss, eva, girl-miri, rici.aaaaa, kostic, marlonbrando... Ајде сите на греанко винце
СП до: Ariela09 Anouk Gordana10 LittlePinky Rainbow Golden Dog-Lover SomeoneSpecial Queen-Elena Trendafilka Sofijanoka Sara123 Повелете на палачинки кај мене мама штотуку ги направи
гоооолем поздрав до сите вас gordana10, vitomir, summerlover, sawyer, littlechili, Dangel и да ми направите греано винце и палачинки.... фала најдобри сте ве сакам бе ....
tinkerbelll, ми фалеше, се израдував кога ти го видов името во еден пост неодамна Се надевам ќе бидеш поактивна низ темите, уживам да те читам Поздрав и до senza.parole, веднаш отварам кога ќе видам нејзино мислење, особено во модните теми каде што најчесто и се врткам И најспецијален до Трендафилка, затоа што е една и единствена и зашто денес заслужува посебен поздрав Ве гушкам трите Ве честам по една чаша винце за уживање
ХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХХАА ЛЕЛЕ НЕМОЖАМ ДА ПРЕКИНАМ УХ... благодарам Moonstone.17 ми го напраи денот дефинитивно гушки и до тебе
доцна го гледам поздравот поздрав и до тебе И до summerlover повторно се враќа во темата модни критики
Специјален поздрав до Sekerlema :geek: 1.Summerlover 2.didicool 3.Hermosa 4.Lara Solare 5.rici.aaaaa 6.Antoninaa
Дека странава ја листав од долу па нагоре, ја гледам твојава слика со пицата и си викам лелее за кого е ова. И моментот кога се видов на листата за поздрави - Поздрав бек!
Специјален поздрав до сите СВЕКРВИ НА ФЕМИНА . Имаме многу да научиме од вас. Повелете на кафе муабет
Најспецијален поздрав до... Sexybaby86 ! Фала ти најмногу на поздравот, мила. А, јас ти ветувам ќе се потрудам вечер да ме има на пр. во... Модни Критики.