Се согласувам со секој збор на Алиса во колумната Абортус: право на избор !!! Особено за последната реченица Мој живот, мое тело, моја одлука.... Специјален поздрав до тебе девојко!
СП до Dream-Girl. Вчера муабет ми отвори и не ми беше досадно. Спојлер Ми се симна шеќерот од овие!!!
СП до hermosa!Стварно си срцка,хер,како повеќе те запознавам се подобро мислење имам за тебе. Поздравчиња и до: -Gordana10 -Anouk -DAngel -vitomir -Sawyer -Antoninaa -Jule.Sk. Засладете ми се,после ручек.
Еден специјален поздрав до Луничка. Обожавам да те читам, премногу си ми интересна и реална. Еве почести се со домашна штрудла од јаболка(само шо напрајв една која е слична на оваа па затоа.)
СП до: Аноук, Антонина, мили4ка123, Сара123, Спешлка, Vikica.cuci, Sawyer, Petunia - Queen, Kaylie, jenniffer, summer, didicool, Moonstone.17, Jule.sk, ричи.ааааа, hermosa и Џули ( се надевам убаво си поминуваш, таму каде што си сега)
Поздрав бек Gordana10 ilipili tessie Serafima girl-miri cigarce ketrin.moon vinozito1 Mrs.Bass Vitomir
Поздрав бек и до тебе!Благодарам за убавите зборови а најмногу за колачот! Ти испраќам балонче со љубов!
Специјален поздрав до... Спојлер Serafima Mrs.Bass tessie Kala21 Ketin.Moon Adi88 girl-miri vinozito1 Gordana10 ilipili Someonespecial Barbie20 mili4ka123 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Vitomir Sekerlema Hermosa Anouk Lara Solare eliesaab LittlePinky richgirl998 Mama25 doutzen
Голем поздрав до: rici.aaaaa vinozito1 Gordana10 Someonespecial Barbie20 eliesaab girl-miri ketrin.moon Vikica.cuci Anouk DAngel Спојлер
Специјален поздрав до : Ketrin.Moon Hipica Gordana10 vitomir Someonespecial Barbie20 rici.aaaaa Hermosa Marjan007 love93 LittleFairy vinozito1
сп до Petunia-Queen зошто никогаш не заборава да ме поздрави Summerlover мојот најголем моден помошник тука psychic толкувачот на моите сонови
Dog-Lover machhe mili4ka123 rici.aaaaa Vikica.cuci Barbie20 kala21 Kaley Kaylie rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Someonespecial sweet-star lunicka Espadrila имајте убави мигови...
Сп до Ketrin.Moon,Papillon.Papi, Someonespecial, simonna.a, Petunia-queen, Moonstone.17,LittlePinky, tea4e, sweet-star,rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,psychic, Dala, Lella, Queen-Elena .. Сп и до Sara123 навистина ми си мила и интересна за читање... !
Па омилени феминки сте ми, затоа никогаш не заборавам да ве поздравам! СП и до: ~Ketrin.Moon ~Moonstone.17 ~LittlePinky ~Dog-lover ~Anouk ~leighton23 ~tessie & Snow-Queen, каде се губите? & ! Повелете : Спојлер