Одамна не сум ве испоздравила... СП до: - Dala(лалалалалалалалал ) - Dog-Lover - nati44 - tea4e - Papilion.Papi - mil4ence - kikkki - Snow-Qween - Flower27 - Moonstone.17 - pamel4e - Sara123 - thegirl1 - girl-miri - FeminkaDoKraj - Little-Fairy - chocolate...girl - Angelinkka - hermosa - nena2010 - elisabeta - tessie - Serafima - marama - Chocolate.me - anabel-a - Barca-girl - Someonepecial - sweet-star - Petunia.Queen - feminium - mileystar - Antoninaaa - Vikica.cuci - simpaticnaa Ве сакам! Повелете: Спојлер
До.. Barbie20 - Затоа што редовно ја читам и многу пати се пронаоѓам во нејзините постови.. Ketrin.Moon - Нема за што да се заблагодаруваш мила секогаш сум тука за што и да треба..
СП бек во Аноук пошто ептен ме погоди со песната https://www.youtube.com/watch?v=8V-ujofRj68 И до Витомир пошто секогаш е расположен за добар муабет Во контекст на коктелите што ги договараме https://www.youtube.com/watch?v=yqiPAt7UF-U
СП бек до сите шо ме поздравија СП до Dreаm-Girl мор...не те заборавив јас... Спојлер (пази се имам зелен појас,знам карате и уште 50 други опасни зборови ) и СП до сите феминци а и до сите феминки
СП до: Someonespecial rici.aaaaa Спојлер Да ве почастам торта за мојот роденден со малку поголемо задоцнување
Valentina.Vaki, Barbie20, Someonespecial, Petunia-Queen, Flower27, Dog-lover, Kaley, Ketrin.Moon, fatamorgana123, Mili4ka123, Moonstone.17, Agawa
Поздрав назад до: Flower27 и Lella. Спојлер И поздрав до: leighton23, Someonespecial, Dog-lover, Ketrin.Moon, Kayle и Golden. Спојлер
Сп бек до Petunia-Queen, Dream-Girl, Someonespecial, machhe, Flower27, Lella, Leighton23, Moonstone.17..
Одамна не сум поздравила некој, карајте ме СП дооо: Ketrin-Moon, Someonespecial, Dog-lover, Dream-Girl, Liitle Fairy и сестра и Little Pinky , pamel4e, Sara123, hermosa, Gordana 10, serafima, marama, anabela-a, ocila, Barbie-20, Umrella20, rica.aaaaa, Mili4ka123, nikiiii, teddybear, Golden ве гушкам ситеее
Поздрав бек до вас! Ве сакам! СП до: ~redhat(не се прекршува традицијата ) ~Barbie20 ~Ketrin.Moon ~Moonstone.17 ~LittlePinky ~Anouk ~leighton23 ~machhe Повелете :
СП до: - rici.aaaaa - Ketrin.Moon - Dog.Lover - sweet-star - simonna.a (ме заборај мор ) - Petunia-Queen - Dream-Girl - Barbie20 - Papillion.Papi - sofijanoska - Gordana10 - LittleFairy - rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - Kaylie - Someonespecial - еlisaab - Anonymous996 & Бујрум
Нај Специјален Поздрав до сите љубители на мандарини, портокали и лимони кои незнаат колку им е доста
Голем поздрав Диги! Се надевам се` е добро кај тебе. Ја ме, тука сум. Последнава недела имаше баеги трзавици на работа па бев помалку активна, но еве, деновиве се враќам на периоди и во виртуелнава стварност. Поздрав бек до сите што ме поздравуваа деновиве.