СП бек и до тебе! Сп и до: Gordana10 Ketrin.Moon Someonespecial SEKERLEMA redhat Petunia-Queen Golden Dog-lover Повелете : Спојлер
Одамна неам чкртнато тука, па еве еден список од сите драги, доста драги, полу-драги, битно драги персони од форумов. QueenElena, Barbie20, Barca-Girl, Julie77, Ketrin.Moon, LittleChili, LittlePinky, lunicka, Maya3112, Kaylie, Kaley, Dream-Girl, Dog-lover, tea4e, Someonespecial, simonna.a, sofijanoka, Antoninaaa, eliesaab, Moonstone.17, leighton23, Petunia-Queen, Gordana10. Спојлер се извинувам ако сум испуштила некој По една за сите, ја частам.
СП бек до.. Dream-Girl, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Petunia-Queen, LittlePinky, Flowe27, Papilon.Papi, AquaBlue.. СП до Ketrin.Moon Valentina.Vaki СП и до Kaylie :geek:
Цццц вие кренавте раце од мене ама јас од вас не Бравос гледам сте ме испозаборавиле ама се ќе ви вратам Од мене имате немерени поздравиии и само да знаете дека не сум ве заборавила Сп до Горде,Ангел,Маца и Аноук вие не знам кај ми се изгубивте,вземја да не пропаднавте? До софијанокаи,хермоса,анонимус,дог ловер,кетрин мун,литл чили и самуанспешал Ауу костичот да не го заборавам и депресивецот соер ако сум напишала нешто погрешно во врска со имињава не ми замеравајте и знам дека пола и повеќе не ги напишав што треба да ги поздравам ама нема љутиш ве пишувам следна прилика п.с Happy Halloween
Специјален поздрав и од мене до: Gordana10 Ketrin.Moon Dog-lover sofijanoka eliesaab anabel-a ariela09 s1a1n1d1r1a1 vitomir Hipica Lara.Solare Veki4kaa Snow-Qween ии сите останати а најспецијален поздрав до Marjan007 ( ме заборави )
Најспецијален поздрав до моите најмили: -Dream-Girl -Flower27 -Lella(среќен роденден) -AquaBlue -sofijanoka -LittlePinky -QueenElena Примивте доза слаткост денес?
До сите кои ми честитаа роденден Спојлер Someonespecial, Kaylie, Feodora, the-girl1, zaljubena18, Viktorijaaa5, nikiiii, duffi,Umbrella22, Papillon.Papi, hermosa, Dream-Girl,Danilela, iloveyou29, cheetah.girl, ocila, Dog-lover, Flower27, Barca-Gril, Moonstone.17, Emotional123, Antoninaaa,rici.aaaaa, Kaley, Gordana10,Dala, sweet-star, LittleChili, LittlePinky И до Дала пак.. Будалче некое, легенда си!
Ај одамна ве немам испоздравено редно време е СП до моите најмили и најинтересни феминки за читање,а тоа се LittlePinky Lella Dog-lover Papilon.Papi Flower27 QueenElena Anonimus996 Ketrin.Moon AquaBlue rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr LittleFairy ocila physic Gordana10 Lilit Trendafilka elisaab Kaylie Сигурно заборавив некој Поздрав
.. Scar Tissue! Ти праќам многу многу многу гушки, мила! Биди ми секогаш така прекрасна и насмеана. Заслужвиш, многу! .