Благодарам на поздравот, скроз, поздрав и до тебе, до Антонина, Мерлинка, Аноук, Kaylie, summer, Jule.sk, LittleFairy, Спешлка, LittlePinky, Vikica.cuci, Dream - Girl, girl - miri, hermosa И до Кимка и Реин
Специјален поздрав до... Agrona, ariela09, Barbie20, cresa-jagoda, Dog-lover, eliesaab, Gordana10 girl-miri, hermosa, LittlePinky, Mrs.Bass, Mama25, redhat, Serafima, sanja.burgundy, Someonespecial, Sweetheart87, Tessie, zhap4e
Благодарам на поздравот. Гледам сите кога ме поздравувате ме пишувате на латиница, а останатите на кирилица. Сакам и ме на кирилица, ве молам ако може... За Горде, повели : Спојлер
Valentina.Vaki Благодарам на поздравот мила Ти праќам и јас еден уште поспецијален И сите чоколади за тебе Исто така поздрав назад и воедно нов поздрав до Anonymous996 обожавам да те читам
СП до: LittleFairy Ketrin.Moon Petunia-Queen Dog-lover Someonespecial Barbie20 vitomir Sara123 rici.aaaaa QueenElena Gordana10 Hipica
СП до: LittleFairy, Sara123, Gordana10, Antoninaaa, simonna.a, Anonymous996, Dream-Girl, LittlePinky, Lella, Dog-lover, Papillon.Papi, Flower27, Anouk, DAngel, sofijanoka, didicool, SEKERLEMA, hermosa, ocila, Primadonna, leighton23, Umbrella22, Golden, tessie, teddybear, MaCa-Swiss, Kaylie и Kaley
Специјален поздрав до СИТЕ; ама стварно. Го запоставив форумот, ама колоквиумската недела си оди, готовоо
Еден специјален поздрав до Хипстерка Исто така поздрав и до: Gordana10, Ketrin.Moon, Barbie20, Lella, Someonespecial, leighton23, Trendafilka, Lilit, anabel-a.
Драги мои феминки,срцки мои фемински Ви благодарам на сите шо ме поздравивте испративте СП,ајм соу плеазед-тенкју Сега јас сум на ред да ве поздраваааам Дог(ааа читам историја-детали во ЛП плиз) Дрим грл(кај си мор?) Сомванспешл(редиш петки?Е убо,продолжи така и на факултет) Кајлие(мило ми е шо запозна будалетинка како јас ) Горде бре Саве еден гоооолем поздрав до тебе Литл Пинки(ти кај залета шо те нема?-или јас залетав ? ) Анонимус(се застаре штурцизмо...војната заврши ли со пилиштарите? ) Хермоса(мор гушки и бацки до тебе! ) Доби(лесно прва година а? :geek: ) Сара123(гледај на Канал петич-Мериемка тро) теси бе чоек бе душо бре! софијанока Ако заборавив некого сори вери мач.... А ова е за останатите позз од Хомеров и чоклет кејк