Someonespecial http://www.youtube.com/watch?v=BwXQ5_NneYs Абе, не гледам више тоа. Инаку, фала за поздравот.
Одамна ме немало на темава, ама и немам, поради учење! СП бек до: Спојлер machhe Dog-lover Kaylie Anonymous996 LittleFairy SEKERLEMA Moonstone.17 leighton23 Anouk redhat Barbie20 LittlePinky vitomir Gordana10 СП и до сите останати, ама баш сите. Немам многу време за да пишувам на форумов, ама редовно ве читкам! Ве сакам!
Cп до сите кои ме поздравиле и поздрав бек и поздрав до сите феминки со желби за се најубаво во овој месец
До Горде (поради тебе пола фемина “мор’’ вика ) Спешлка Маче (мислам на machhe така некако и беше никот ) Витомир Џинџер чајлд
СП до Кетринка, одамна те немам поздравувано девојко Спојлер Не сум во тек, учам , а и мислев дека си замина по постот во СДК Поздрав и до Лилит што ме насмеа со нејзиниот речник и постот за тепачката Поздрав до Марјан зошто веќе не пишува ЛП , важен ми се прави
Еве си. Се прашував кај си,ми падна на памет дека си имаш за учење. Заминав,но се вратив...за среќа. ти посакувам убави денови и успех на училиште COollLady И до девојките... Barca-Gril psychic sweet-star
СП бек до:Kaylie и Somonespecial Спојлер СП и до Dog-lover (не ме поздравуваш фубалерке ако,ако ) Sara123 LittleFairy Ketrin.Moon Papilon.Papi simonna.a Спојлер
Најспецијален поздрав и до: -simona.a(не се сеќирај кутрињата подолу те сакаат) -swet-star -Barca-Girl -Kaylie -Someonespecial -Dog-Lover -Dream-Girl Ех, моето ко ќе го купам... Ќе ве отепам со слики.