СП до моите омилени феминки за читање и дружење Dog-Lover LittlePinky Papilon.Papi Golden psychic Someonespecial Gordana10 Kaylie simonna.a (еве сум мор не те заборавив ) rrrrrrrrrrrrr Ве сакам
ричи аааа гордана тесие ади888 дог ловер сомеонеспецијал ким аноук витомир сара123 лела до сите од тема бременост до сите што ме поздравиле
И овој ми е најголемиот СП до: -simona.a -swet-star -Barca-Girl -Kaylie -Someonespecial -Dog-Lover -Dream-Girl -Flower27 -Lella -AquaBlue -sofijanoka -LittlePinky -QueenElena -Avenged
СП до: Dog - Lover Dream - Girl Barca - Gril psychic AquaBlue Sara123 Trendafilka Anonymous996 Ketrin.Moon Hipster Someonespecial sweet - star LIttlePinky Gordana10 Dala Lella Kaylie machhe simonna.a Papilon.Papi mil4ence DogsAreMyLife Hipica Barbie20 Anouk MaCa - Swiss rici.aaaaa hermosa Голем список овој пат.
Еден поголем список сега Нааај Сп до: Papillon.papi QueenElena tinka-mace LittlePinky Ketrin.Moon Anonymous996 sofijanoka Lella simonna.a Summerloverr s1a1n1d1r1a1 Flower27 AquaBlue
Ај и јас убо да бе испоздравам СП: Cheetah.girl - Анонимната колешка Barca-Gril - Оти не заборава да ме поздрави Dog-lover - Оти и јас сум дог ловер.. ххх Marama - Оти се облеква... Совршено leighton23 - Оти кризира за благо во ноќните часој ко мене blackmistery - За добредојде
Специјален поздрав до GOLDEN! Извини што заборавив да те вбројам во листата на специјалните поздрави од феминките. Многу сум замаена и официјално се извинувам што те запоставив...
До личноста со најлуцидни соништа на светот Ти нема рамна во ова, знаеш Ќе си се пронајде сама Сликиве не се ништо во споредба со твоите, не се доловуваат твоите ни со слика ни со филм богами Може те сликале тебе како ја фаќаш Месечината Еден голем СП до girl-miri, ilipili, DivineButterfly, Mrs.Cuper, lunicka, julie77. Гушки до сите вас
ПОЗДРАВ ДО СЛЕДНИТЕ ФЕМИНКИ 1.Sekerlema 2.Anouk 3.Machhe 4.Hermosa 5.Antoninaaa 6.Vinozito 7.LadyFlame 8.LaraSolare 9.SexyLady 10.Macca- Swiss 11.Someonespecial