ДО: Gorde DAngel Ilu Vitomir ocila Vinozito LaraSolare Someonespecial Devinebutterfly QueenElena Petunia-Queen sofijanoka Dream-Girl Sawyer Marjan007 eva Antoninaaaa didicool
Лелее мене никој не ме поздравува еве јас да поздравам некој Гоооолеем поздрав до - Ketrin.Moon Kaylie koritsaki Summerlover senza.parole Hipica
До свите шо обожавет многу сех и други пропратни тракатанци. И до сите шо обожавет многу гумени бонбони
Топол есенски поздрав до милите феминки Moonstone.17 Dog-lover Barbie20 Ketrin.Moon s1a1n1d1r1a1 Petunia-Queen fatamorgana123 Vikica.cuci Someonespecial Kaley
Се срамат луѓето лајкче да ти стават, требаше со подебели букви за гумениве бонбони да пишеш Или на гумени како овие на сликава мислеше? Поздрав и од мене до истата група на обожаватели на... гумени бонбони
Абе тест поздрав е тоа, да пребројам колку невини има на форумов? Чисто за статистика, а гумените бонбони ги ставив отпосле, како изговор дека не мислев ништо "прљаво"
Абеја, директно од заводот за статистика Со гумените бонбони во контекст на темата си како некој перверзен чичко, на ти бонбонче да ми седнеш во скут
СП бек до: Golden Papillon.Papi Dream-Girl QueenElena Ketrin.Moon AquaBlue-ти благодарам за килирицата Veki4kaa-благодарам за поздравот Gordana10 & до вас! СП и до: LittleFairy Sara123 Antoninaaa simonna.a Anonymous996 LittlePinky Dog-lover Anouk SEKERLEMA leighton23 Umbrella22 tessie MaCa-Swiss Kaley Someonespecial Moonstone.17 fatamorgana123 redhat Повелете :
Elennaa - мислам дека те видов вчера на автобуска Кајли AnaKarenina Divinebutterfly feminium iloveyou29 Barbie20 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr simonna.a ariela09 Veki4kaa AquaBlue redhat Moonstone.17 Sawyer И најспецијален до Горденце и Самер oф скроз, кај може без нив и до Антонинка (ако ти дојдам таму мор не само кафе да пиеме туку и на гости ќе треба да ти останам )