Cп до сите кои ме поздравиле,а од мене сп до rici.aaa,rrrrrrrrr,vinozito,maca swiss,sekerlema,valentina .vaki,vikica.cuci,tessie,gordana 10,vitomir,summerlover,sofijanoka,dream girl ,dobie,someonespecial,sestrickite little ,machhe,didicool,sawyer,anouk,ina5,angelcee,homealone,thallianatalijja,jovanka jove,francais ,и топло добредојде на сите нови членови
Одамна немам упатено поздрав... па поздрав назад до сите кои ме поздравиле.. ќе си се пронајдат... СП до ... simonna.a ,leighton23, Someonespecial, Kaylie, Moonstone.17,Dream-Girl , sweet-star, Sara123 Little Pinky i Little Fairy, Yipman2, Ketrin.Moon, anabel-a, Dobie, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,psychic, ana-girl, Flower27... се надевам не заборавив некој.. !
До bittersweet. Затоа што ми е многу пријатна за читање, секој пост во СДК ѝ го читам натенане од прва до последна буква... и затоа што секогаш успева слатко да ме изнасмее со случките со синчето .
Специјален поздрав до 1.Umbrella22 2.Anouk 3.Machhe 4.Hermosa 5.Antoninaaa 6.Vinozito 7.LadyFlame 8.LaraSolare 9.Cocoa28 10.Macca- Swiss 11.Someonespecial 12.Didi
До Sexybaby86 зошто моментално ми е една од најпозитивните личности на форумов и со мерак ја читам како полека полека си го гради животот .
Nymeria, фала на убавите зборови , и јас уживам во твоите постови, неретко знаеш да ме погодиш право во срце, да го кажеш токму она што го мислам и јас, ама и да ме треснеш од земја со твојата реалност и објективност Да сумирам во една реченица - често го читам од тебе она што јас немам храброст да го напишам. Ете колку се пронаоѓам во твоите мислења Еве едно цвеќуле, да му пркоси на сивилово надвор
Поздрав бек до rici.aaaaa Kaylie didicool hermosa Нов поздрав до Sawyer Gordana10 kala21 Summerlover vinozito1 Anouk ocila