СП до: Ким, Скај, Англече, Вајлд, Аннии, Викиче, Карак, Мисс, Докторката, Винтер, Ненушка... Пак некој заборајв ама немојте да ми се лутите зошто многу заборавам. Исто така СП до сите осамени и повредени девојки, и до сите оние кои им фали барем малку љубов.
сп до него ... уште еден ден од животот ми уништи алал да ти е .... Сега сп до : душица .... мисс индепендент ( ја снема ) ... оззи ... лина ... скај енџел... докторката ... дејзи ... Блубери ... Багуфче ... кате 21 сакам да ја позз и се восхитувам на издржливоста .... сп до катакомба 24 ... и не знам уште кој сп и до сите кои денес не се расположени ....
СП до Гоу,Кате21,Ненушка,Карак,двете Ани,Катакомба, до сите,секако до виолетовите и сп до админки,модераторс
Одамна немам поздравено никој на форумот,а ја немам отворено ни темава.Ете сега некако се разнежнив,форумот ми стана нешто како втор дом,покрај сите обврски морам да го отворам макар на пет минути.Почитувам многу девојки овде,се изненадив од многу во позитивна смисла,во реалниот живот сум опкружена со 40 посто заостанати менталитети и луѓе што не знаат да аргументираат и да водат дискусии туку само знаат да се смеат и да даваат ограничени одговори.Овде видов многу паметни размислувања,млади девојки кои имаат искуство и памет и убави размислувања.Се восхитувам на одредени девојки овде...Браво од мене и секоја чест до оние кои ја заслужуваат мојата почит и восхит,а ми возвраќаат со истото.Сигурно се пронајдоа.Голем поздрав од мене до сите