СП до sweet-star, Papillon.Papi, Dog-lover, Someonespecial, Dream-Girl, Barca-Gril, AquaBlue,Golden, Kaylie, LittlePinky, Ketrin.Moon, Lella, QueenElena, Kaley
СП до: LittleFairy Ketrin.Moon Petunia-Queen Dog-lover hermosa Someonespecial Barbie20 vitomir Sara123 rici.aaaaa QueenElena Gordana10 Hipica Sara123 Marjan007 SEKERLEMA tessie
Специјален поздрав до Lepaa, девојката што претходното лето кога здравјето не ми беше добро ме охрабри во лична порака и искрено извинување зошто ја заборавив + Мммммм... што би рекла Алачки СП и до Кетринка и да и кажам дека претходниот аватар и беше поубав
Специјален поздрав до сите што им завршија колоквиумите И поздрав до моите драги феминки одамна не сум ве испоздравила mili4ka123, leighton23, Barbie20, Someonespecial, Petunia-Queen, Ketrin.Moon, Gordana10, Dog-lover, Kaylie, Moonstone.17, Dream-Girl, ariela09, Anonymous996, cheetah.girl, Taylor97, Irrepleceable , feminium, Flower27, Vikica.cuci, tea4e, Sara123 Бакнежи до вас
СП до: -hermosa -Anouk -DAngel -vitomir -CrnceSK -Gordana10 -MaCa-Swiss -Angel4eeee -Jule.Sk -QueenElena -Dream-Girl -didicool -Papillon.Papi -Anonymous996
Трендафило моме! Освен вчера и денес, и утре и секој нареден ден да славиш по нешто. Ја видов сликичкава и ме потсети на тебе, зошто љубениот си го викаш Хуго. А ја крстиле Хуго-цедилка. Логика - не логика, од мене воа.
Поздрав до COollLady Agawa francais Hermosa Ketrin.Moon ..... и сите нови личности што ги запознав во текот на моиве 3 месеци стаж на Фемина! Прекрасни сте сите!