Одамна не сум ве поздравила,па затоа подолг список... -Gordana10 -sweet-star -Someonespecial -Kaley -Dog-lover -Primadonna - leighton23 - feminium -simonna.a -mili4ka123 -Anonymous996 -AnaKarenina -LittleFairy -Golden
Mногу ги поздравувам -Trendafilka -Moira -Doozy -Joelle -Anastasijaki -Serafima -Lori30 -Slavica999 -Elena.mak Огромен поздрав,секоја си знае зошто
Специјален поздрав до Macca-Swiss,didicool,sofijanoka,Srcekrsacka,cocoa28,umbrela22,Antoninaaa, cheetah.girl, cinderella5, Elennaa, Lepaaa, LittlePinky, ljubam, Mama25, ocila, ozbilnazena, QueenElena, Rubiii, Shelea, Someonespecial, zuzu82. povelete
Специјален поздрав до : -QueenElena -Sofijanoka -Umbrela22 -AquaBlue -Hermosa -Sumerlover -Papilon.Papi -Anastasijaki
Ај и јас да поздравам, да прата неколку поздрави до: Спешлка, Spell, Илу ( ооодамна ги немам поздравено), summer, LittleFairy и софи И доста е за денес
Поздрав назад Dee Ах, мила, јас чекам да ми пишат, а засега еве со некои вакви си се тешам Aма ќе дојде тој ден кога јас баш на ова место ќе се излежувам
Ехе, сте се насобрале за поздравување. Најпрвин СП бек и воедно нов поздрав до: Someonespecial, Ketrin.Moon, Dream-Girl, Umbrella22, Gordana10, Dog-lover, SEKERLEMA, Anonymous996, tessie, Flower27, Kaley, Moonstone.17 & Papillon.Papi СП и до: Golden, leighton23, Veki4kaa, Barca-Gril, simonna.a, LittlePinky, AquaBlue Ве обожавам сите!!
Спешал поздрав до мај дарлинг СПЕШЛКА до мај идна колешка Верверичка (официјално squirrel) до теаче звана tea4e до Ketrin.Moon до ариелка ( ariela09) до анабелка официјално (anabel-a) и до твоите високи чорапки до Kaley до kala21 до simonna.a до Elenna до Golden до Moonston.17 до Lella до Dala до Yipman2 до Anakarernina до redhat до AquaBlue до Petunia-queen до Sara123 до leighton23 до LittlePinky до Primmadona до Taylor97 до mili4ka123 до dog-lover до iloveyou29 до rici aaaa до BlueHeart и сите вие кои не ме заборавивте и ме ме сместивте некаде во вашите листи ви благодарам најмногу што за момент сте помислиле на мене незнаете колку ме израдува тоа што го видов моето име и покрај тоа што малку ја запоставив темава ви благодарам девојки најмноогу поздрав до сите набројани а уште поголем поздрав до вас кои ве испуштив на листава повелете
Eте поздрав бек Cофијанока и L.и.н.а.а Cп и до QueenElena,Kucence,DigY,Simona.a Oд срце ви посакувам пријатна саботна ноќ