Сп до chocolate.me(беше прееска во тренд во скопје сити мол,зошто мислам дека те видов?),dog-lover и Summerlover
Сите оние кои вечерва останаа дома. Оние на кои има недостига некој. Оние кои мислат на некого. Оние кои сонуваат. И мечтаат. Копнеат. И сакаат. Љубат. Се сеќаваат.
Еден супер специјален поздрав до креативциве: Gordana10 Trendafilka Hipica Ketrin.Moon ozbilnazena Shelea ljubam sofijanoka
Специјален поздрав до сите љубители на Милка и Киндер! Ви посакувам пријатно попладне! Бидете добри,и искористете го продуктивно остатокот од денот
Ketrin.Moon feminium mili4ka123 Kaley Kaylie Dog-lover tea4e Moonstone.17 Barbie20 Dream-Girl Lella Golden
Благодарам на поздравот, поздрав и до тебе! Најспецијален поздрав до zhap4e и kravce. Многу сте интересни и никогаш не пропуштам во некоја тема да ве читам. Само за вас две и leighton23 :
Поздрав до Gordana10. Не знаев дека е вегетаријанка, пријатно се изненадив. Да си се почестиме со една салата. Who says that salad can't make a friendship?
СП до личноста која ме спаси од смрт, DAngel! Фала ти што ми помогна, може ќе кажеш дека сум будала што не ми текна правосмукалка, ама во паника човек не може многу да мисли!