СП до сите, ама баш до сте. Немам многу време за да пишувам, ама редовно ве читкам. За зимскиот распуст ќе се дружиме, ви ветувам. Со многу љубов, вашата Петунија...
Прво најспецијален и поздрав бек до сите(ако ги има воопшто,неможам да прегледувам по страниве зошто се премногу)кои ме поздравиле,изминатиов период кој не бев присутна! Поздрав до mil4ence,DogsAreMyLife,FeminkaDoKraj,Papillon.Papi,Lella,Dog-lover,BelieberYeahh,mims-89,zalosna и останатите кучкари/мачкари. Мини армија на фемина имаме. И еден голем поздрав до psychic и srcekrsacka. Доста е. Па драги,знам дека некој ќе превртуваат очи тука,како сум досадна веќе,ама наместо слатки,торти и колачи,кое е минливо задоволство,јас ќе ве почестам со нешто што верувам дека и вас(оние кои имаат миелници)ви е далеку подраго и поскапоцено и знаат какво е тоа чуство ,секој ден да се будите со вашиот миленик!
Tigerlady Ти ја пуштам целата среќа и целата самодоверба и истрајност за утре! Но ворис мејт, џст билив ин јор селф, лет ит би анд ит вил бе...
kikkki, Ketrin.Moon, Dream-girl, Fatamorgana123, colours of the rainbow Едно големо поздравче од мене
Фалаа ти Agrona Ти посакувам да имаш убав ден исполнет со позитивна мисла Ти праќам поздрав назад со топло чоколатце
До Диги. Me воодушевува нејзината ненаметливост и добронамерност и многу ми е мерак да ги читам нејзините мислења кои можда не ги кити со лампиони, ама ги полни со душа.
Kaylie, leighton23, ariela09, Golden, simonna.a, LittlePinky и Elennaa. СП и до сите оние кои што едвај чекаат да дојде зима
Ketrin.Moon Вака изгледа кога е со тебе. Anonymous996 Не знам како е. Но пробај ја една топла насмевка. Годи секогаш. Moonstone.17 Ја чекаме зиматааа Daydream не сум те заборавила.