Ќерка ми која пред малку успеа да ме извади од такт, што ретко ми се случува и се уште не си правиме муабет
До една креативна душа која многу пријатно ме изненадува со стиховите што ги постира на форумов blueeparadise
Најспецијален поздрав до сите оние кои ме поздравиле и не ме заборавиле. Leighton23 Umbrella22 Ketrin.Moon Mili4ka123 Vikica.cuci Anonymous996 Someonespecial Kaley Rici.aaaaa Machhe Kala21 Ви испраќам еден куп гушки
Jenniffer COollLady cheetah.girl leighton23 Moonstone.17 Dog-lover crazylady rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Someonespecial vinozito1 Barbie20 Anonymous996 SparkyAngel Kaylie Kayle ana-girl lunicka Libera
СП до: Dream-Girl ariela09 Daydream Кetrin.Moon Moonstone.17 AquaBlue Golden mili4ka123 LittlePinky tea4e leighton23 Viktorijaaa5 francais Anonymous996 И до пријателчињата од чет: Gordana10, Sawyer, Summerlover, Anouk, DAngel, hermosa, MaCa-Swiss, vitomir
Специјален поздрав до 1.Anouk 2. AquaBlue 3.hermosa 4. Kaylie 5. L.i.n.a.a 6.s1a1n1d1r1a1 7. simonna.a 8.Someonespecial 9.Umbrella22 10.Dangel
СП до сите.Кратко и јасно без слики и гифови чисто да не ве настрвам(кажи си таму тебе да не ти се пријаде,а не на другите е дрим бе отракана си била ти)
СП до сите што сакале, се, и сакаат да бидат хемичари и биохемичари. Желба ми е да бидам студирам и работам нешто од горенаведените. (Покрај адвокатурата ) Спојлер