До мојата пријателка LittlePinky и до личноста која обожавам да ја читам,а се надевам за неколку години и нејзината идна книга(ако ја напише)Ketrin.Moon Поздрав
СП до Ketrin.Moon, твоите мислења не можеш ни да замислиш колку допираат до мене Поздравче и до Someonespecial Dee Snow-Queen AnaKarenina Umbrella22 Viktorijaaa5 Gordana10 ozbilnazena Имајте добра ноќ и слатки сни
Одамна никој не сум поздравила, а баш си имам феминки кои ми се мили и ги почитувам... Епа еве, СП до: Someonespecial, ariela09, leighton23, Irrepleceable, Ketrin.Moon, tessie, Izaabella... Повелете...
Beautiful-Princess vitomir Kaylie Someonespecial QueenElena ariela09 Golden Marjan007 Papillon.Papi Flower27 LittlePinky
СП до сите што ме поздравиле,а најпосебен поздрав до колега ми,со еден автограм. Негово величество,Marjan007! Нови поздравчиња и до вас,да не кажете сум станала позната па ве заборавив,хаха -hermosa -Jule.Sk -Summerlover -Gordana10 -Anouk (за да ја разбие дождливата депресија со темно чоколатце) -LaraSolare (со честитки за новиот дечко) -DAngel -vitomir (дека не ни збори) -Sawyer (зашо не си го призна именденот) Да ми се стоплите на ладново време.
СП до Кетрин.Мун.. навистина уживам и внимателно ти ги читам сите постови.. Еве по едно чајче.. Сп и до.. Спешл,симонка,Пинки,Фејри,Дрим,Голден,ариела,сара123..
Поздрав до Горде и Викица, Кетринка и Даничап, Анушка Чоколадна и Шилеа, Пеперминт и Жената Озбилна, Теди мече и Дузи! За сите по едно греано вино!