Да ве поздравам и да ви посакам пријатно попладне : Umbrella22 Lovely93 Agrona sadgirl21 ariela09 avenged someonespecial Ketrin.Moon
Barbie20 Moonstone.17 Ketrin.Moon Kaylie mili4ka123 Vikica.cuci Someonespecial fatamorgana123 ariela09 iloveyou29 feminium Umbrella22
Поздрав бек до: Спојлер Поздрав бек до сите вас. Обожавам да ве читам, зошто сите сте посебни на свој начин. Нов поздрав до: Dog-lover :geek: Спојлер redhat Спојлер tessie Спојлер Прочитав дека си му била голема обожавателка. ariela09 Спојлер Umbrella22 Спојлер Ќе ни требаш уште малку. iloveyou29 Спојлер Vikica.cuci Спојлер Gordana10 Спојлер Зошто ги обожаваш.
СП до: -srcekrsacka -ariela09 -Snow-Queen -Umbrella22 -Gordana10 -eliesaab -rici.aaaaa -LittlePinky -QueenElena -Silver.E -Someonespecial -Barca-Gril -Irrepleceable -Kaylie
СП и од мене до Кетринка,и ја почнав да ја обожавам. Ве поздравувам и сите останати (добро не баш сите ) со по едно чајче. Молете се да не се разболам.
За lunicka и Ozbilna, понекогаш Neozbilna Да не идам со празни раце. Слаткото е твое, она кое го криеш и од себе, ќе го поделиш со мене. Ако остана де Сп до lunicka
Dvolicen, сериозно ја зачитав веста. И покрај наведената измислена бројка, не ми падна чудно. Мене стварно ми се гледаат ко 1000 луѓе во автобус. А сега ни активираа повторно една раскантана 5-ка, хармоника. И` се смеев на мајка ми вчера дека се возела со неа, а јас се вратив со истата од работа. ЈСП авантури. Здравеј.