Viktorijaaa5, Kaylie, sadgirl21, Ketrin.Moon, Someonespecial, kala21, francais, Barbie20, Vikica.Cuci, Lovely93, ariela09, anichka94
Поздрав до сите што ги знам..... и ме заборавиле затоа што не бев активна неделава http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_PAO2d64OFb0Qnzb_KOGXNtNIuA0bH-_rvbJoAu_eFmk0mzN4Yg
До Мишела наша, експеРат за декоративна и препаративна козметика Сликава ме потсети на тебе, карминов преубаво стои на плави девојки со светол тен како што можам да видам.. така да не се секирај, главна си сега со нијансава
-leighton23 -Barbie20 -Someonespecial -Ketrin.Moon -Gordana10 -Dog-lover -Dream-Girl -ariela09 -Anonymous996 -Irrepleceable -feminium -Flower27 -LittleFairy -Moonstone.17 -mili4ka123 -Viktorijaaa5 -sadgirl21 -tea4e Гушки до сите вас Спојлер
СП до AnaKarenina, Cka, crazylady, Hipica, Hipster, kala21, LittleFairy, LittlePinky, richgirl998, Someonespecial, stetoskop, sweet-star, Thallia, Umbrella22, zuzu82,Tessie,Sofijanoka i Mache ве гушкам
Поздрав до сите оние девојки кои за прв пат седнаа да гледаат акционен филм само за него. До оние девојки кои ги засакаа лудите коли само поради него. До оние девојки кои обожаваат брзо возење ради него. До оние девојки кои замислуваа совршен маж баш како него, ах тоа плаво око. До сите оние кои го почитуваа тој негов талент, таа негова харизматичност, бејби фејс, цврсто тело... До сите оние девојки кои засакаа хаски и сибирски кучиња само заради него. До сите оние кои ја почитуваа неговата хуманитарна работа. Поздрав до сите мажи, па и тие повеќе го почитуваа, па тој беше маж каков што сакаа тие да бидат. Ах колку животот знае да е иронија, нели? Почивај во мир голем човеку!
Ви реков јас, немој да речете дека не сум предупредила. Поздрав и до тебе Карина, да се изнафрцкаш со новите кармини и ти.
Поздрав и назад Витомир, ми го разнежнуваш срцето со последните мислења... Спојлер Ново поздравче до Dee, Mishela, rossonerka, Hipica, Hipster, Tessie, Gordana10, sofijanoka, ariela09, Ketrin.Moon и Speechless.