Ти благодарам на поздравот, поздрав и до тебе, Kaylie, Machhe, Thallia и Перла со една песна од Цеца - те ја, само звук немат :geek:
СП до rossonerka, Hipica, Hipster, Tessie, Gordana10, sofijanoka, ariela09, Ketrin.Moon,Dee, Mishela и Speechless.
Поздрав назад до sadgirl21 Umbrella22 Kaley Thallia kikkki И секако... Ketrin.Moon francais A cup of galaxy...
Anonymous996 ( благодарам за прекрасниот поздрав ) ariela09 Ketrin.Moon Blue.Heart Primadonna vinozito1 didicool Anouk Gordana10 Ве поздравувам во овие ладни денови со топли колачиња од ванила и цимет и топло чоколадо.
Jullie77, Anabel-a, Daydream, AnaKarenina, Trendafilka, Silver.E, Adi888, Ilusionist, Oximoron, MandyLane, Libera, Serafima, Lunicka, Jagoda123, Victory15, fatamorgana123, Hermosa, Dala, Sara123, ocila, Viktorija5, Someonespecial, Umbrella22, karina8. За сите по едно. Ketrin.Moon, Ariela09, Anonymous996 ^Ова треба да е чај. Спојлер Спојлер honorthyself. (иако веќе одамна ја нема активна на форумот, ако некогаш го прочиташ ова, еве јавно: Ми недостасуваш!) Фиу, одамна го имав на ум овој пост.
До ТедиМече со која имам цела листа на заеднички работи, а од неодамна открив уште една - имаме иста крвна група Си читкав низ темите за исхрана според крвна група, наидувам на твоите постови и си се препознавам во многу работи! Ни јас не јадам толку многу месо, ама за тестенини душа давам, тие нема шанси да ги откажам! Ни млечните производи! Сакам да ги трампам за свинското и биволското. Башка и мандарините, потокалите и кивите ни ги забрануваат бе... не е фер! Туку ај еве една порција шпагети за муабетот
Umbrella22 Ketrin.Moon Leighton23 Machhe Nati.P iloveyou29 Someonespecial Vikica.cuci Rici.aaaaa Kaley Mili4ka123 Sadgirl21
Elennaa Lella machhe Serafima francais Barbie20 sadgirl21 Papillon.Papi vitomir И до сите стрелци на форумов
СП до малку поголема листа со поздрави ) sadgirl21 Someonespecial Umbrella22 Ketrin.Moon Leighton23 Thallia ariela09 Ketrin.Moon francais Kaley fatamorgana123 iloveyou29 lovely93 Kaylie Dream-Girl Papillon.Papi LittleFairy Спојлер Има за сите по нешто