Viktorijaaa5 која е секогаш тука да ми каже добар совет или да ме насмее. и francais која ми недостига и се пронаоѓам во дел од нејзините мислења. Ве гушкам. По една шолја за двете пред спиење : На здравје!
Сите ги поздравив,зошто одамна немав поздравено. Ама ги заборавив и едни од најомилените форумџики. СП до francais,Silver.E,hermosa,lilit ..
Ај да се фатам за работа и да си ги поздравам моиве жени, и оние кои можеби не знаат ама ги осеќам како мои Среќичка, Теси, Басче, Анабелка, Меу, Битерсвит, Црешката, Лолитка, Моира, Лилитка, Илипили, Дузенка, Трендафилка, Љубам, Ричи и оние кои ве заборавив извинете многу, мислам на вас секогаш кога ќе прочитам убав пост Јас ве частам со чајче, секој со својата мака
Најспецијален поздрав до најспецијалните пријателчиња на форумов: Serafima, Divinebutterfly, francais, Ana Karenina, teddybear, eli25, Miss.Ricci, Scar.Tissue, Unica, WildCherry, Antigonna, Ketrin.Moon, Doozy, Mishela, Izaabella, Hipster, karenin, Umbrella22, anuskaNESTLE, Nymeria, julie77, MandyLane, LilBaby, ludoto19, anabel-a, kravce, ilipili ... И уште, дамите кои ми даваат јасна слика за тоа каква сакам да бидам кога ќе "пораснам" - Annath, bittersweet, Ariel, lunicka, vinozito1. Бирајте си Спојлер
^До девојкава над мене И до Горде,Витомир,Фурната,gingerchild,Dream-Girl,Ketrin.Moon,Kaley,ozbilnazena (вчера и викав на мајка ми аман бе многу ретко се смееш,и ми вика,па ја сум си озбилна жена,и ми текна на тебе ) АquaBlue,Векичка и до кравче -зошто стварно помислив дека и е роденден
Сп до Vikica.cuci, Someonespecial, clock.pot,Thallia, ви благодарам на поздравот Сп и до bittersweet, Moira, Serafima, vinozito1 LittleFairy, поздрав душо и до тебе Баш од една моја иста изјава на 06 Фев 2010, 22:42 кумот мој-син ми како таква ме зачленил тука За Мама Озбилна Жена, почесто да се смее
Libera, francais, Viktorijaaa5, Barbie20, ariela09, Vikica.cuci, Kaley, Sadgirl21, Leighton23, Thallia, Ketrin.Moon, julie77, Doozy, Anabel-a, AnaKarenina, Serafima, Vitomir, Daydream, crazylady, Hipica, Dvolicen, Someonespecial, kala21, teddybear, redhat, creshicka, LilBaby..
Сакам да ја поздравам ЛитлФејри оти никогаш не ме заборава, и Шилеа, денес ја видов на ФЗФ и многу се истанчила.
Секогаш е убаво кога ќе си го прочиташ никот во поздравите, па еве возвраќам на некои нови и постари поздрави Вторнички поздрав до kva Libera vitomir Thallia lunicka francais Umbrella22 Vikica.cuci Не знам дали сте љубители на книгите, ама еве од мене избор на кафиња
Еден поздрав до девојките ANOUK UMBRELA22 AnaKarenina ANTONINAA Serafima Someonespecial OCILA MACHHE LittleFairy vinozito1 DANGEL TESSIE
Сп до сите кои во моментов се премногу гладни,како волци,ама поради новогодишните празници се обидуваат да одржуваат линија...
Специјален утрински поздрав до Nausicaa. Да се засладиме, имаш прекрасен вкус за филмови, серии, аниме... ми се допаднаа сите твои мислења. Добре дојде.
Ketrin.Moon Umbrella22 Trendafilka AnaKarenina Vikica.cuci vinozito1 sadgirl21 hermosa Gordana 10 Barbie20 Someonespecial Dog-lover Повелете мојата се пече уште