tigerlady дури сега го видов поздравот, ти благодарам МНОГУ за убавите и искрени зборови. ООООГРОООООМЕН поздрав и од мене до тебе!
Како и сите останати така и јас си имам феминки кои уживам да ги читам, чии постови ми се полни со љубов, добрина, искреност и надеж. Најспецијалeн поздрав до Дивајн (чупе убо ) која е прекрасна во секоја смисла, ретка и посебна. Мило ми е што те запознав и надвор од форумов, уживам во разговорите со тебе. Остани ваква каква што си, засекогаш! Потоа, Libera, Dee, julie77, DayDream, Sexybaby86, Irrepleceable, Ketrin.Moon и anabel.a. Ми ги разубавувате и ова мало катче и деновите! Ви испраќам на сите по една топла прегратка, имајте пријатна вечер исполнета со мнооогу љубов и насмевки.
Најспецијален поздрав до: Izaabella, Irrepleceable, ariela09, leighton23, Umbrella22, francais, Lovely93, Ketrin.Moon...
Ketrin.Moon прекрасно девојче, моите феминки од Онлајн шопинг и сите други кои ќе го прочитат топлиот поздрав, на ова студено време Да има за сите
Благодарам на поздравчињата кои знам дека се од срце Libera, Silver.E, Gordana10, Antoninaaa, rici.aaaaa, Mama25, stetoskop, Umbrella22, lunicka, vitomir, ozbilnazena, kikkki, Someonespecial, francais... Сп до meU, Srekicka, kate21,Makide, Snow-Queen, Abeja, AngelOfArh ( ја видов еден ден, ама ми беше срам да и пристапам ),ilipili, Ketrin.Moon... списочето продолжува наредно вртење . Повелете нешто за загревање .
duffi-ми го направи денов,а каде си ти те чекам некогаш во СДК...а вака те барам по темите,најчесто кај мамичките... Serafima kikkki благодарам на поздравите Daydream-ми се допаѓа играта со бојата и нијансите.... Izaabella-благодарам што ме има на списокот.Ама многу.И патем ја најдов сликата,се сеќаваш. Libera....
..до leighton23, Ketrin.Moon, Viktorijaaa5, AnaKarenina, fatamorgana123, Elennaa, Someonespesial i Dog-lover. http://www.youtube.com/watch?v=07JQ29UVd2I
Поголга листа овојпат.. Moonstone.14,AquaBlue, simonna.a,Kaley,sweet-star,Dream-Girl,LittleFairy,Kaylie, leighton23, Flower27,Ketrin.Moon, ariela09, Someonespecial, Elenna,Petunia-Queen, feminium, Sweet-child, axl-babe..
Една подолга листа,дека подолго време ве немам поздравено Dog-lover,lella,DreamGirl,Kaylie,AquaBlue,Moonstone.17,LittlePinky,simmona.a,jovana03,Someonespecial,Elenna, ozbilnazena,ariela09,rici.aaaa,Ketrin.Moon,RainBow,SnowQueen,DigY,Yipman2, a-nabela,rossonerka,SummerLover,Veki4kaa,Gordana10,bittersweet,francais, Marjan007,Anonymous996,Nana19,Sara123,LaraSolare,Rose96,ku4ence.
Мојата мила Серафима. Стопати е кажано и излишно е да се објаснува зошто ми е мила. Се надевам и ти и синчето сте добри. AngelOfArh, nena2010 и DigY - прави другарки на кои не им треба одреден повод за да ме прашаат за здравје, за арно за лошо, па и јавно некогаш да си кажат по некој убав збор за мене. Thank you, girls! Someonespecial, Kaylie и Gordana10, затоа што редовно помислуваат на мене во своите поздрави. rici.aaaaa чија што свежина на форумот му фали од време на време и се надевам дека е добра, жива, здрава.