Специјален поздрав до: QueenElena,SEKERLEMA,vitomir,kikkki,Someonespecial,Barbie20,Gordana10,hermosa, LittleFairy,Ketrin.Moon,Petunia-Queen и до сите останати на femina.mk
Викица.цуци СИ ми ги заруменила обравчињата толку многу, не си свесна, како јаболко некое сум цела Ти праќам искрена топла прегратка од срце, да знаеш дека и јас исто толку те читам, почитувам и сакам. Јас не сум ич по подравите и постирањето на сликички во темава, ама за тебе правам исклучок. Имај убав остаток од неделава, и биди многу среќна и спокојна.
Sweet-star Фала,Поздрав и до тебе и до сите феминки, И еден СП до mihaelasimonova http://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY
СП бек до најдобрите феминки: Umbrella22 Gordana10-ме изнасмеа со песната од Цеца. Viktorijaaa5 Vikica.cuci SEKERLEMA leighton23 AquaBlue Dog-lover sweet-star tessie Ketrin.Moon СП и до: fatamorgana123 Moonstone.17 vitomir Dream-Girl Спојлер
до сите трудници,оние што веке се гушкат со нивните бебушки и сите оние што сакат бебуш поздрав и до DAngel Decibel Gordana10 hermosa LittleFairy Someonespecial аноук илипили витомир сара123 тесие ади888 грен-ајс кетрин мон умберела серафима дог ловер и до сите сите фемини за сите
СП до: Горде и Самер (оти ептен уживам во пријатниот муабет и смешките со нив на чет ) комшиката Кајли, sweet-star, LittleFairy, Антонина, simonna.a (cheer up darling ), Ketrin.Moon, LittlePinky, LittleChili, leighton23, tessie, Dvolicen (интересен си ми ), SEKERLEMA, mili4ka123, Moonstone.17, Papillon.Papi, Viktorijaaa5, Primadonna, girl-miri и AquaBlue Гушки до сите и една торта оф скроз
...ariela09; francais; Ketrin.Moon; leighton23; julie77; lunicka; Umbrella22; Barbie20; Kaley; rrrrrrrrrrrr; Adi88; sweet-star; Antoninaaa; kikkki; Barca-Grill; Someonespecial; simonna.a; tea4e; LittleChilli; Dog-Lover; sofijanoka; Blue.Heart; richgirl; QueenElena; Kaylie; Viktorijaaa5; LittlePinky.