ајјјј редно е да тупам и јас поздрав еднаш е ај поздрав до сите будни феминки и екипата за трансфузија коа е дежурна на чет вечерва
На трансфузија само греано вино ставаме во кесите Еве по едно за сите што немате кој да ве топли вечерва..
поздрав до сите...особено до оние на кои им е слава денес а сите на кои не им е нека повелат нека дојдат на посни сармички
Повратен поздрав до оние што можеби ме поздравиле додека ме немаше, не бев многу активна деновиве имав обврски, па да не се навраќам наназад да проверувам дали има поздрав до мене. И големи поздрави до Viktorijaaa5, Umbrella22, Hermosa, Daydream, sadgirl21. Знам дека заборавив и некои други феминки што ми се драги, ама ќе ми текне попосле. И сите останати имајте убав неделен ден.
Јас ќе го поздравам Дволичен Најнајспецијален огромен поздрав до Dvolicen И каде без Дрим грл и компанија : Kaylie Dog-lover Papillon.Papi Golden Avenged - Someonespecial Хагс енд кисес И до Beautiful-Princess Да е живо и здраво синчето, големо да расте
Поздрав назад sadgirl21 и се придружувам кон поздравот до Viktorijaaa5 По едно топло чајче за вас да ве згрее во оваа студена ноќ
До сите оние кои имаат за учење и кои во моментов се пронаоѓаат во сликата подоле.Нека ни е со лесно Спојлер
ке турам еден поздрав до jasBia...да не рецес не си стојам на зборот и дека само јас јадам а за тебе нема
СП бек : Anonymous996 sweet-star SomeoneSpecial QueenElena(баш сликата под мојот ник не се пушта ) И нов СП : simonna.a Papillion.Papi Ketrin.Moon(многу си ми драга )
Одамна не сум ве испоздрвила... Еве ми сега момент. Најспецијален поздрав до.... -kikki -QueenElena -DreamGirl -LittlePinky -LittleFary -simona.a -Someonespecial -summer-lover -Kaylie -Golden -Dog-Lover -Viktorijaaa5 -Avenged -sweet-star