^ Онлајн е Хипи, за прв пат олку доцна после долго време. Поздрав огромен и до тебе Бонбонке, а еве и до Гоу која немав време (бидејќи брзав) да ја изгушкам како што треба. Поздрав и до Кате за која верувам дека е уште заљубена, до милата ми Џули и до малото
Поздрав до сите феминки, до оние кои ме поздравија и до оние кои ме заборавија. А специјален поздрав до Гоу, Хипи, Кате, Лижалка, Вики, Бона и Бројчето.
И поздрав до докторката, ја немаше денес [/quote] поздрав и до тебе ким,правам ајварче хахха и заузет сум,вечер ќе ме има на трета смена
СП до Хипи (заљубена да, ама и малку оладена и во маки, кои се надевам ќе ги избркам во најскоро време ) и до Вајлд за вас
СП до сите кои мразат ајвар (ако постои некој таков човек,зашто околу мене сите си кркаат ) И СП до сите на форумот кои ме немаат заборавено
бидејќи неколку дена немам ништо напишано а да седнав и ве читкав се разбира колку ми дозволуваше времето, сега е редно да ви пратам едно големо големо гушкало големо и да ви кажам дека мислам на сите вас мој драги феминки
да ви кажам фала на сите што ме поздравивте Хипи следен пат нема така лесно да ми се извлечеш ќе те изгушкам посилно Гордана10 специјално за тебе ...и уште моментално бубачката Кате да ја гушнам и милото мало вајлд од поздравов има дел и за Мимс89 и Мацуш и Смајли и Благувче и Бројче и Ким ве поздравувам сите....
сп до анфеитфул ..и сп до скај, карак, мисс индепендет, аннии, душица, багуфче, смајли, лина24, џули, спичлес, оззи,оффи, лолипоп,вери,старфиш,бројчето,гоу,трендафилка, реинбоу, гоу, лилит
фала карина за поздравот позз и од мене до сите форумџики, ајде вечер порано на нанкање утре на школо на факултет, на работа на кој до што му е дојдено ве и
СП до гоу,аннии,лина,спичлес,смајли,карак,д кикето,вајлд,бројчето,џули,реинбоу И сп до сите кои никогаш не ги мрзи да седнат малкуу на фемина
сп до горде и само да ја потсетам да внимава ( непријателима се меџу нама) и се разбира вики44е , ненушка, катакомба, ангелче, кате, оззи, ани, душка-ск, багуфче, трендафилка, тедибеар, спеачелс, оффи, виножитче еј и ај да не бројам мн. од вас и читам и знам дека некој утнав и тоа мн. и за да нема љутиш поздрав до сите феминки
Специјален поздрав до Lilit & Go Girl, имаме исти мислења за многу работи. Поздрав и до сите девојки, и ви посакувам да имате прекрасна недела пред вас.
Сп до карак , кате 21 , душица ,лина, докторката , дејзи , скајенџел ,лудачаа , мисс индепендент , хепигрл , катакомба , багуфче , блубери ,хипи , бројче , анфејтфул ,трендафилка ,ненушка , ким , џули ,спичлес ,старфиш ,лолипоп ,вери , анни ,аннни , моонлајтгрл55 , оффи ,мацуш , карина ,гордана10 ,виножитка ,вајлд чајлд, анатх ,чика ,харлов, иксстронгер,бона.... и сите другиии .... Пресреќна сум сакам сите да ве позз и гушнам и ако забораив некој не се лутете ... и до ситеее