Agrona Спојлер те поздравувам со оваа новогодишна слика а не со јадење затоа што си бремена па да не направиме некоја беља да те стрвам само
^ Викице душо немај галје ако немам прирака нешто такво за јадење ќе си лижнам прст хехе... Еве и јас да те поздравам со една кафица виртуелно вака да си се напиеме едно попладневно кафенце. Наздравје ! Сакаш туркиш повели Сакаш макијатце повели Сакаш несче повели Или сакаш чајче повели И за на крај едно гуш-гуш имаш од мене.
За сите оние кои на ум имаат желба. Една. Онаа вредна за сонување и будење онаа што им го окупира умот додека пијат чај, оние што силно посакуваат. Некогаш,денес, утре сега.
СП до: leighton23, Someonespecial, Gordana10, AnaKarenina, ozbilnazena, lunicka, Ketrin.Moon, Thallia, Kaylie, anabel-a, julie77, ariela09, kala21, Umbrella22, Trendafilka..
До Дузица ми мила ем драга.... Жено, не знам зошто ама мене ми се свртело во глава дека живееш во високата кула со зелено во Автокоманда спроти мојот факултет. И секој пат кога ќе поминам од таму (минимум 5 пати неделно) си мислам дека ќе те видам како излегуваш од влез. Нелогично, логично мене ова ми се врти низ глава. Имај прекрасен викенд драга!
... До LittlePinky, најзаљубеното чупе од Фемина Јуниор Ти се придружувам и јас од денес, да не бидеш само ти заљубена од малите тука Ќе си ги поделиме : Yum
Специјален поздрав до Nevermore, фала многу за книгата, ке уживам во мистер Греј, тенкс то ју дарлинг, фалаа многууу
Еден голееем поздрав до Ketrin.Moon .Често ти ги препрочитувам мислењата,твоето опишување на наједноставни настани со голема емотивност ме исполнува максимално,знаеш да ме натажиш и да ме насмееш.Фала ти,прекрасна си. Еве нешто за празниците
До сите што учат кампањски и им се натрупува еден куп за учење на тромесечие, полугодие, колоквиум или било каков период на оценување. Ова за концентрација
Leighton23 Ketrin.Moon Umbrella22 Mili4ka123 Someonespecial Nati.P Kaley kikkki Anonymous996 Kala21 Machhe Iloveyou29